erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 32 gb ipad 2 mi satma karari aldim. aletin rengi beyaz, yaninda mavi renk orjinal apple smart coveri da vericem ipadde herhangi bir darbe yok, arka yuzeyinde ufak tefek cizikler var ama belli olmuyorlar hic. smart cover idkare eder durumda, yuzeyinde koseleri biraz silindi vs Asam eve gecince fotolari atarim Kadikoy icinde elden teslim edebilirim, hatta besiktas taksim vs merkezi yerlerde de elden teslim edebilirim. Fiyat olarak 650 Tl dusundum, mesajlarinizi bekliyorum : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 fiyat 600 tl olmustur, alin olm hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 450 500 e gider maks, aynisinin 3g li olanini 600e sattim ben 2 ay kadar once, ki ekrani da catlakti aslinda ama yeni ekran da vermistim yaninda takmaya firsatim olmamisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 kimse taksime besiktasa gelmez su sıra lokasyon degistir bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 250 vereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Ve uzaklardan bir mezarci belirir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar