Wolas Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Balıkçıköy fahriye gide gele baygınlık geçiricem aynı ayarda güzel mezeleri olan alternatif bir yer önerebilirmisiniz cuma akşamına karar vermem gerekiyor hatun ile gidicez ona göre usturuplu bir yer olması gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Abi ankadara deniz yok, ne rakısı ne balığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 banada lazım söyleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 ben rakıcı bilirdim burayı çok boş çıktı pehhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 SeaGle said: Abi ankadara deniz yok, ne rakısı ne balığı. Suda buyuk yalan en taze baligi yiyen sehirlerden birisidir ankara denizi olmadigi halde. Bu arada sabit fiyat fix menu sinirsiz yerli icecek kalitesinde Kalender Zebra var Tavukcu var eski ortami yok ama 3-4 kisi gayet gidilir bence fiyatlarida fena degil Bunun disinda kumrularin o aralarda guzel mekanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 çankaya yelken balık evine karar verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 çok beğendim, ara sıcakları efsane leblebi tatlısı müthiş kendine has özel lezzetleri var tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Not aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar