EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesela under-dogs.com yazdım(Evet sonu org yeni aklıma geldi ama problem bu diil hehe).Site bulunamadı mesajı yerine şuraya yönlenip orda aratıyor falan.Nasıl silerim bu hedeyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Spybot S&D veya ad - aware veya spyware sweeper veya hepsi[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Http://www.google.com/google.reg al bu dosyayı indir bundan böyle google da aratsın =) reg dosyasını kurmayı unutma =)[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 ya regeditte tam yerini hatırlamıyorum da iesearch tool mu bar mı ne öle bişey vardı orayı bi karıştır olmadı arkadaşın dediği gibi googleı kullan[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar