shapshal Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Denver 2005 Nba All-Star oylamaları başladı ! http://www.nba.com/allstar2005/asb/tur/ballot.html linkinden oylarınızı verebilirsiniz.[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 görmeyen olmuşsa bi kerelik upliyim[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
AutolycuS Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Oylama sayfasının Türkçe olması da çok hoş :)[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Bu sene All Star macinin cok kaliteli olacagini dusunuyorum.. Benim oylarim: Forvet: Kevin Garnett Peja Stojakovic Oyun Kurucu: Allen Iverson Jason Kidd Pivot: Shaquille O'neal Yao Ming + Mehmet Okur[signature][hline]a.k.a Drunken
Kumadam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Jason Kidd daha sezonu açamadı allstar'a seçilirse ayıp olmaz mı biraz. Bence doğu yakasından gelecekler, D.Wade, Shaq, Grant Hill, P.Pierce, Lebron James, A.Jefferson Batı yakasından gelecekler; R.Allen, T.Duncan, K.Garnet, Nowitzki, T-Mac, K.Braynt Bunlar ilk aklıma gelenler... Eğer Okofor da bu performansla giderse eklenebilecekler de, Elton Brand ve Simmons da süprizlerden olabilir. Indiana'daki eleleme olmasaydı doğu yakasında o takımdan da bir ya da iki eleman gelebilirdi.
AutolycuS Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Hocam gerçi ben de Dwight Howard'a oy verdim ama Okafor da Howard da muhtemelen Rookie Game'de oynarlar[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Francis vazgeçilmez. nolursa olsun.[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
screamer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 KG,Kirilenko,Nash,Kobe,Yao,Shaq,Tavşan Prince,Grant Hill,Iverson,Kirk Heinrich,Shaq +++ Memo dedim[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken)
theCio Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Yao her zamanki gibi giricek zaten çinliler sayesinde
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Kidd, sakatligi duzelirseki All-Star maci 20 Subat'ta, o zamana kadar show yapar.. Tahminen zaten o tarihe kadar form tutacaktir diye dusunuyorum. Zaten onemli olan iyi oyunculari secmek degil Showman oyunculari secmek.. Iverson - Kidd - Shaq uclusunun daha once neler yaptigini gormediniz mi?[signature][hline]a.k.a Drunken
tunch Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 geçen seneki oylama sayfasını bilmiyorum ama sayfı türkçe! çok hoşuma gitti artık NBA deki yerimizi aldık sanırım :D[signature][hline]msn adresim hacklendi yeni hesap [email protected]
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 evet türkçe olması insanı bi ayrı mutlu edio :) ben tam hatırlamıyorum nelere verdiimi ama hatırladıım kadarıyla: A.Iverson Steve Francis Dirk Nowitzki Tim Duncan Yao Ming M. Bibby Hidayete verdim bi de canımızdır bağrımızdır diye :D birilerine daha verdim de hatırlamıyorum şmdi[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Öne çıkan mesajlar