L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 arkadaş beğendiremedik ya. hayır şuan yazmakta olduğum pcmin toplam fiyatıyla işlemcini alırım! ahah. dediğim gibi gençler bu fiyata gerçekten iyi. /summon Kharon sayfa başı: son fiyat 500 tl. bayram indirimi gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Somon said: bendeki pcnin rami ile senin sistemden 8 tane alırım bunu sequo dese insta-linç olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 /unsummon self Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 summon agen ne eder kharon abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Board guzel, islemci guzel. ram bol ve hizli; baya guzel. hdd normal. gpu kotu. kasa boktan, psu eh. monitor secondary olarak gider. 450-500 ederidir. 400 falan gideridir heralde. Ben olsam bu aleti ufak bi kasanin icine teper guzel bir psu baglar htpc yapardim. Veya hakkiyla bi gpu alirdim (radeon 7790 300 lira falan) her oyunu rahat rahat oynatirdi. Birinci sayfada biri islemci zayif falan demis, sasirtmasin. over n out Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 heh thanks, bir arkadaş alacaktı sanırım ama ödeme yollarında problem yaşıyor sanırım. 500 liraya satılık hala sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 donanimhaber kartını çek dostum B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 satıldı ^^ kargo şubesi bilgisayarcıdan daha yakın diye 100 lira zararla patiye gitsin dedim eheh ^^ yarın kargoluyorum bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar