RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 GENCOSMAN said: çeyrek bitcoin felan var mı ? bitcoin 0 dan sonra 100 milyon haneye bolunebiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 800 olmuş annen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 http://money.cnn.com/2013/11/12/investing/bitcoin-record-high/index.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 mtgoxta 435$ iken btcturkte 805tl yuh be ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 gox diğer tüm sitelerden 30 dolar fazla zaten btcturkte bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 btceyi baz alırım ben o zaman bundan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 önemli tüm marketler burada var takip edebilirsiniz.aha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 herşeyi anladım da şu wallet işini anlamadım. btcturkten aldım diyelim 1 bitcoin orada login olunca duruyor hesapta. wallet programları ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 hamsilipilav said: herşeyi anladım da şu wallet işini anlamadım. btcturkten aldım diyelim 1 bitcoin orada login olunca duruyor hesapta. wallet programları ne? bilgisayarina yollatiyorsun bitcoini, bu transactionu temsil eden bir data butunu geciyor eline, network bunu onayladiktan sonra yollayan adam o parayi bir daha harcayamiyor direk kopyalamak mumkun bunu unutursan da ayni durumdaki paranin kopyasi oldugu icin o kopyayi harcarsin biri calmissa da o harcamadan yeni bir adrese transaction acip invalide edersin eski branchi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 öyle şeyler anlatmışsın ki adamın basit sorusuna kamaştırıcı bi cevap olmuş bence. btcturkte btcede wallet programında 1 ile başlayan adresler oluşturur btcyide orada tutar. sitenin icinden adresi görebilirsin mesela 16f7NBk47FX49xw6UJb3Wg4L8D2jMK2wFs gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 430 dolar oldu. plaka 35, kardeşlere selamlar. büyüklerin ellerinden, küçüklerin gözlerinden öperim, iyi forumlar arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 btce'de lite coin alan kimler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Ben aldım. Almaya da devam ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 btc-e'ye ödemeyi nasıl yapıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 ben de merak ediyorum cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 btceden parayı nası çekioz asıl? bana beleşe LTC geldi biraz da belki bende üstüne koyarım biraz diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Yukarda yazdım abi bikaç sayfa önce, dur alıntılayayım: said: Abi, account oluşturun btc-e de. Sonra orda yukarda control panelinizde Fİnancial kısmına girip USD ya da EUR artık hangi currecy kulanacaksanız DEPOSIT seçin. Altta bir menü açılacak, hangi site ile yapalım diye. Orda payeer seçip, geri kalanı yönergelerle kredi kartından ödeyerek devam edeceksin, btc-e hesabına aktaracak parayı bikaç saniye içinde. SOnra TRADE kısmına gelip almak istediğin LTC/BTC seçip alttaki trade kısmına almak istediğin miktarı girip ilgili BUY butonuna basacaksın, bu kadar winking smiley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 payeer kabul etmiyor bende, kısmet değilmiş o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 hamsilipilav said: btceden parayı nası çekioz asıl? bana beleşe LTC geldi biraz da belki bende üstüne koyarım biraz diyorum Yukarda yazdığım LTC satın alma kısmının tam terisini uyguluyosun TRADE sayfasından, sonra dönüştürdüğün USD/EUR 'ı withdraw diyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 said: - Оплата возможна картами Виза стран СНГ или Мастеркард всего мира. - Payment is possible cards Visa or Mastercard CIS countries around the world. hatası alıyorum nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Rotweiler said: hamsilipilav said: btceden parayı nası çekioz asıl? bana beleşe LTC geldi biraz da belki bende üstüne koyarım biraz diyorum Yukarda yazdığım LTC satın alma kısmının tam terisini uyguluyosun TRADE sayfasından, sonra dönüştürdüğün USD/EUR 'ı withdraw diyosun. kredi kartına mı geliyor para? banka hesap veremiyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Başka aracı seçin. Payeer zorunlu değil yani. Ordakilerin hepsi güvenilir. Paypal, kredi kartı vs. Ordaki seçeceğiniz ödeme aracısına bağlı yine. Deneme yanılmayla görebilirsin arkadaşlar. Tıklayın yeter yani. 10bin dolarlık LTC sattı hayvanın teki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 eyw mastercardla calıstı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 wth bitcoin 420$ srsly stahp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Yok yok iyidir. Geçen hafta varımı yoğumu koyup 300den alsaydım. Mal gibi almadım. Hep hissediyorum ama yakalayamıyorum. Pffff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar