dark_dragon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 walla dıjıtal foto mak. alcam cok kararsız kaldım bana yardım edersenız sewinirim ozellıkle kodak we canonlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EfsaneUye Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 kodak cx 7430 çok iyi!![signature][hline]Artık o bir efsane... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Ne kadar para ayırıcan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 bi digital kamera bulmuştu kuzen 6 ay araştırdı piyasayı..en iyi çözünürlük ve en ucuz fiyata sahip...da ismini bilmiyorum :D yazarım en fazla bir gün sonra.. fiyatı unutmuşum:250 milyon[signature][hline]hiç bişeyim yok..bi FenerBahçem bi de karikatürlerim... Ahanda Resmim: http://album.paticik.com/index.php?op=3&id=5164 [Bu mesaj Mandooo tarafından 03 Aralık 2004 19:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark_dragon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 250 3000 $ ayırcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver1 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 donanım bölümünde son çıkan modellerin ayrıntılı incelemesi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
everlasting Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 www.tetris.com.tr buradan bulabilirsin belki bişeyler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Dün gastede gördüm hp nin 707 di galba. 5.1 megapikseldi 450 $ civarıydı. Özel kutusu ve 128 mmc hediyeydi :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 valla sony al derim. hep sony kullandim ve hep memnun kaldim : ) ama bir seye dikkat et; zoom u dijital degil optik olsun :) bi de alirken yaninda ekstra memory stick al.[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki: yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 bak tavsiye edebileceim markalar: Canon Eos 300 alabilirsin Nikon D 70 çok iyidir.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 250 300 dolar arasi demis adam naaptin estel 1000 euroluk model soyluyosun. bak bi de bu var ama fiyat 370 dolar biraz daha para ayirip boyle guzel bisey alaiblirsin. ben dusunuyorum sahsen.[signature][hline]john the insane fork. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Canon al.. Gerisi pırt.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 said: dark_dragon, 03 Aralık 2004 19:10 tarihinde demiş ki: 250 3000 $ ayırcam 3000$ görünce gömdüm direk :)[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Canon A75 Powershot öneririm şahsen kullanıyorum. -3.2MP (Max. 2048*1536 Superfine) -3.0x Optic Zoom -10.0x Digital Zoom -13 Ayrı Çekim Modu -Sesli video çekebiliyor -Türkiye'de 278Euro diye biliyorum Amerika'dan 250$'a almıştım o ayrı bi konu. Aha bu da örnek bir fotoğraf. [1024*768 normal mod{fine}1.0MP felan galiba] Bu fotoğraf da 2048*1536 ile çekilmiş(3.2) ama küçültmek zorunda kaldım koyarken.[signature][hline]I see dumb people... [Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Grim Fandango Fan Hedemiz ohelelele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 hazirana ingiltereye gidiyorum bekleyin alirim ben size hehe soz vermis gibi olduk ama dur bakalim.[signature][hline]john the insane fork. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar