lovecraft0Z Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 abi anlamadım şimdi kısa dönem ler 25 temmuz da asker mi oluyo yani? ben yl sınavına gircem sonuçların direk 25 temmuza kadar bellli olması mı gerek? e kayıtlar o zamana kadar yapılmıyosa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 monoscope said: 2 yıllık tecilin sonunda yüksek lisansa başlayıp daha da erteleyebiliyor muyuz askerliği hala net cevap alamadım okullar da birbirini tutmuyor yapabiliyorsun kimse dokunmadı buna. Yalnız başvuru için 2. yılın dolmasını beklememen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 lovecraft0Z said: abi anlamadım şimdi kısa dönem ler 25 temmuz da asker mi oluyo yani? ben yl sınavına gircem sonuçların direk 25 temmuza kadar bellli olması mı gerek? e kayıtlar o zamana kadar yapılmıyosa? Hayır, artık her celp döneminde alınacaklar. Orada temmuz yazan tek kutu yedek subaylar için. KD != YD. Bence sen bir şubeye gidip yardım iste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 agustosta askere alma kaldirildi bundan sonra kasimda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 ağustosta tecil doluyo :( bakalım temmuzda falan kayıt yapan üni varsa gideyim hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Kayıt yapılması değil, başvuru işini yapmaya başlaman lazım. Yoksa sen "ben geliyorum" demeden kimse seni almıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 ben gittim siz gitmeyin lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar