Mordre Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 arkadaşlar dream theaterdan çok sevdiiniz şarkıları söyleyebilirseniz sevinirim beni kırmayın arkadaşlar :)
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 dt den yetkili kişi olarak ben sayayım sana =) 6:00 a change of seasons hell's kitchen erotomania home learning to live metropolis new millenium peruvian skies pull me under ytse jam editttt bunları muhakkak dinlemek şartı ile bütün şarkılarını dinle =)[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... [Bu mesaj John_Petrucci tarafından 03 Aralık 2004 19:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Mordre Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 saolasın abi bugün bi arkadaşla arbada ilk defa dinledim dream theatreı daha yeni keşfettim :)
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 önce a change of seasons, sonra, home dance of eternity space dye vest under a glass moon reflections of reality derim şahsen.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz.
obacan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Lütfen beyefendi "dance of eternity" diğil. Yanlıs yazmayın! Dorusu "The Dance of Eternity" :D Akıllı bi arkadas vardı burda kendini akıllı sanan gecen gün dance of eternity dedim diye bana sen kara cahilsin bikere basında rhe olcak orende gel dedi :D tey tey , genclik işte örencek zamanla :D[signature][hline]Kalhiae 25 Ekim 2004 23:41 de demişki: kız evi ; naz evi.. forum yeri ; gaz yeri. :D ------------Blind Guardian--------------
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Öncelikli metropolis part one olmak üzere, home dance of eternity finally free Voices Peruvian skies hell's kitchen Lines in the sand trial of tears [valla ben aslinda infinity albumunun hepsini seviyorum, da yazmayim hadi] Vacant ve Stream of Consciousness[signature][hline]The Clash Of Honor Calls To Stand When Others fall
Jester Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 The Glass Prison yönetir.[signature][hline]Let me in, I'll bury the pain...
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 bastan sona images and words albumu...[signature][hline]BI' TEPKI VERIN ULEAAAN!
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 hepsini dinle kazaadan dream theter diye arat cikan butun sarkilari sec sabaha kadar acik dursun pc hepsi iner onlarin sonra da dinlersin.[signature][hline]john the insane fork.
screamer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 said: horacegoesskiing, 03 Aralık 2004 19:38 tarihinde demiş ki: önce a change of seasons, sonra, home dance of eternity space dye vest under a glass moon reflections of reality derim şahsen. + Hell's Kitchen Peruvian Skies Metropolis - Part 1 - The Miracle And The Sleeper[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken)
Ryan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 aslında her şarkısı hit , diğerlerinden başka: afterlife lie the mirror[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i]
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 bende bu grubu epeydir duymaktayım ama dinlemeye fırsat olmadı...hmm bi bakiym şarkılarına...[signature][hline]Fenerbahçeli olma kursumuz açılmıştır 10:00 Kurs kontejyanımız dolmuştur 10:01 Istek üzerine delikanlı olma kursumuz açılmıştır Tüm Gs lileri çağrıyoruz sizlere ücretsiz... Ahanda Resmim: http://album.paticik.com/index.php?op=3&id=5164
wastiee Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 waiting for sleep yazilmamis buraya yazdim :p[signature][hline]wastiee | PHPNotepad
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Boşver bu DT yi, sana Dark Tranquillity verelim ;)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 liquid tension experiment da oneririm bas disinda butun grup ayni bir de tur degisik.[signature][hline]john the insane fork.
Öne çıkan mesajlar