PurpLeCrystaL Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Herkese sLmsss,ben de yeni üyeyim..ee nooLuo şincik?..yeni geLenLere hoşgeLdin msgLarı mı yağıyo hee??.....;););)şu bi sürü resim yükLeme oLayı süpper ama siLinmiomuş soora gaLiba,hmm?........[signature][hline]In scarLet nights I saw you So crueLLy you kissed me Your Lips and magic worLd Your sky aLL hung with jeweLs The kiLLing moon WiLL come too soon.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Hoşgeldiniz. Öncelikle buradaki yazıyı okumanı rica ediyorum. Daha sonra, bu forumlarda aklina gelebilecek hemen hemen hersey hakkinda konusabilir, tartisabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirsin; ama öncelikle Forum Kurallarini ve FAQ'i okumani öneririm. Paticik Ana Sayfasından UO, WoW, AO, DC, DAoC, EVE, NwN, SWG ve Shadowbane ile ilgili pek çok bilgiye ulaşabilir, Edebiyat ve UltimaTR Sözlük bölümlerine girebilir, eğer sphere ile ilgileniyorsan ve kendi dünyani yaratmaya çalışıyorsan Sphere Script Veritabanına ugrayip sana faydalı olacak scriptleri seçebilir ve aklına takılan bir şey olursa forumların ilgili bölümlerinde diğer üyelerden yardım isteyebilirsin. Biraz eğlenmek istersen komik bölümünde bir gezinti yapabilir veya müzikle ilgileniyorsan Müzik Bölümüne ve Lyrics veritabanımıza bir göz atabilirsin. Otomobiller veya motorsports ile ilgileniyorsan Patinaj bölümüne, geçmişle ilgileniyorsan Tarih bölümüne bakabilirsin. Herhangi bir spor dalı ile ilgileniyorsan Spor bölümü de tam sana göre.. Görsel Sanatlarla uğraşıyorsan buraya, rpgler-sistemler v.b şeyler hakkında bilgi edinmek istersen de Masaüstü'ne bakmanı tavsiye ederim.. Eğer diğer üyelerin neye benzediklerini merak ediyorsan Pati Aile Albümünden görebilir ve albüme kendi resmini de gönderip bizlerle paylaşabilirsin. İkinci el alım-satım işleri ile ilgileniyorsan Pazar Alanımıza uğrayabilir, Sinema-TV-dizi v.b. ile ilgili konuları Vizyon bölümünde, donanım&yazılım hakkindaki bilgilere Donanım&Yazılım bölümünde ve anime-çizgi film v.b. şeylerle ilgili bilgilere Çizgi Dünyası bölümüzde bulabilirsin. İyi seyirler.[signature][hline]Ne sen Leylasın Ne de Ben Mecnun Ne Sen Yorgun Nede Ben Yorgun Kederlı Aksam İcmışız Hepsı Buu... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Geneleksel Yazımızı ılk once sana sunuyoruz sonra senın burda cılgınlıklarını beklıyoruz na gore benden sorulursun burda :)[signature][hline]Ne sen Leylasın Ne de Ben Mecnun Ne Sen Yorgun Nede Ben Yorgun Kederlı Aksam İcmışız Hepsı Buu... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PurpLeCrystaL Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 saoLunus Llama bey saoLunussss;)[signature][hline]In scarLet nights I saw you So crueLLy you kissed me Your Lips and magic worLd Your sky aLL hung with jeweLs The kiLLing moon WiLL come too soon.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 nedemek efendım nedemek kırmızı halımız yok ama[signature][hline]Ne sen Leylasın Ne de Ben Mecnun Ne Sen Yorgun Nede Ben Yorgun Kederlı Aksam İcmışız Hepsı Buu... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PurpLeCrystaL Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 buarada ben şu yanda nickimizin yanındaki minicik işaretLeri annamadım,ne iş?..bende baLon war meseLa,sende madaLya?!:P[signature][hline]In scarLet nights I saw you So crueLLy you kissed me Your Lips and magic worLd Your sky aLL hung with jeweLs The kiLLing moon WiLL come too soon.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 sanıyesınde doldurmusun resımlerı yuh kızım sakın bıraz relax[signature][hline]Ne sen Leylasın Ne de Ben Mecnun Ne Sen Yorgun Nede Ben Yorgun Kederlı Aksam İcmışız Hepsı Buu... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PurpLeCrystaL Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 ehehee daha resim yükLüodum moLa werdim ascık..:):):)nabiim siteye oLuş heycanı oLsa gerek:P[signature][hline]In scarLet nights I saw you So crueLLy you kissed me Your Lips and magic worLd Your sky aLL hung with jeweLs The kiLLing moon WiLL come too soon.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 said: PurpLeCrystaL, 24 Eylül 2004 14:23 tarihinde demiş ki: buarada ben şu yanda nickimizin yanındaki minicik işaretLeri annamadım,ne iş?..bende baLon war meseLa,sende madaLya?!:P onlara oku getır acılcak ne oldugunu anlarsın :D[signature][hline]Ne sen Leylasın Ne de Ben Mecnun Ne Sen Yorgun Nede Ben Yorgun Kederlı Aksam İcmışız Hepsı Buu... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 hoşgeldin...[signature][hline]Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PurpLeCrystaL Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 annamadım ne dediini yaw..?oku getir açıLcak annarım mı??!![signature][hline]In scarLet nights I saw you So crueLLy you kissed me Your Lips and magic worLd Your sky aLL hung with jeweLs The kiLLing moon WiLL come too soon.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 evt oku tam o balonun oraya getır benım madalyara getır yazı cıkması lazım boyle alta belırır bıraz beklet soyle oyle bısey ıste[signature][hline]Ne sen Leylasın Ne de Ben Mecnun Ne Sen Yorgun Nede Ben Yorgun Kederlı Aksam İcmışız Hepsı Buu... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PurpLeCrystaL Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 said: Angelus, 24 Eylül 2004 14:24 tarihinde demiş ki: hoşgeldin... saoL,hoşbuLdum;)[signature][hline]In scarLet nights I saw you So crueLLy you kissed me Your Lips and magic worLd Your sky aLL hung with jeweLs The kiLLing moon WiLL come too soon.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PurpLeCrystaL Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 said: Llama, 24 Eylül 2004 14:26 tarihinde demiş ki: evt oku tam o balonun oraya getır benım madalyara getır yazı cıkması lazım boyle alta belırır bıraz beklet soyle oyle bısey ıste yaw onu ben de denedim işte ama üstüne geLip bekLeince bende bişe yasmıo..sen sööLe işte;)[signature][hline]In scarLet nights I saw you So crueLLy you kissed me Your Lips and magic worLd Your sky aLL hung with jeweLs The kiLLing moon WiLL come too soon.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 balonlar yenı gelenler ıcın yarın falan patlar yok olur madalyalar ıse ıste msj sayına gore gelıyor mausenın ucunu getır tam ustlerıne bır ıkı sanıye ıcınde belırmesı lazım kızım nasıl acılmıyor[signature][hline]Ne sen Leylasın Ne de Ben Mecnun Ne Sen Yorgun Nede Ben Yorgun Kederlı Aksam İcmışız Hepsı Buu... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PurpLeCrystaL Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 ehehee waLa bende açıLmıo nese işte sen sööLedin;)[signature][hline]In scarLet nights I saw you So crueLLy you kissed me Your Lips and magic worLd Your sky aLL hung with jeweLs The kiLLing moon WiLL come too soon.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 *!beyin düşünme fonksiyonu başlangıcı* algılanan bilgi = PurpLeCrystaL PurpLe = dişil rumuz eklentisi must görev = mesaj at mesaj at mesaj at mesaj at mesaj içeriği: hoşgeldin *!fonsiyon bitişi uygulamaya başlangıç* ehe hoşgeldin ehe ehe ehe[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 HObareyy hoşgeldin[signature][hline]hö? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PurpLeCrystaL Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 ehehee hoşbuLduk arkidişLer,saoLunusss;););)[signature][hline]In scarLet nights I saw you So crueLLy you kissed me Your Lips and magic worLd Your sky aLL hung with jeweLs The kiLLing moon WiLL come too soon.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 ho$geldin.[signature][hline]Senin oldugun yerde yağmur var mı? Kar başladı mı? Yoksa gödereyim sana , GÖNDEREYİM GÖZYAŞLARIMI... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 albumu istila etmek bu olsa gerek :) , ho$geldiniz efem[signature][hline]Arion, 23 Eylül 2004 16:42 tarihinde demiş ki: Ultima Online oyundur(bir bakıma da goruntulu chat) so , what do you expect from this person :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 harbi eleman girişmiş albume kesin flood yapio albumu gocertecek hakır bu yakalım ahah.[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Beni gormek isteyen (fena yakisikliyimdir depresyona girebilirsiniz :) )http://album.paticik.com/index.php?op=2&citizen=lord_elvyn[b] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 said: PurpLeCrystaL, 24 Eylül 2004 14:32 tarihinde demiş ki: ehehee waLa bende açıLmıo nese işte sen sööLedin;) 5000'den fazla kayıtlı mesajı var, deminden beri göstermek için didiniyor, bari biz söyleyelim de içinde kalmasın llamacımın :) Ayrıca merhabalar :)[signature][hline]be exceptional! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 onu gostercem dıye cabalamıyorum oylede bır seyım yok onunla onurlancak degılım sadece arkıma ozgecıgıme yardım etmek ıstıyorum[signature][hline]Ne sen Leylasın Ne de Ben Mecnun Ne Sen Yorgun Nede Ben Yorgun Kederlı Aksam İcmışız Hepsı Buu... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 http://www.icq.com/ ha tabi birde hoşgeldin diyelim ayıp olmasın [signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 25 Eylül 2004 01:41 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.