Feedback Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Merhaba arkadaşlar ilk olarak warrior ile başlıyorum Karakterin Dps seti (Scholar Rune) Defansif daha çok WvW'de giden set Destroyer Axe 1 Destroyer Axe 2 Magmaton Destroyer Shield Twilight Bildiğiniz üzere oyunun pvp sistemi oldukça zevkli fakat sizi çok kötü görünümlü itemler ile başlatıyo, warrior'da arah dungeon seti var Ayrıca Turnuvadan düşen fused kollukta bulunmaktadır 82K Glory ^^ 2. Karakter Guardian Seti t3 (Soldier) rune basılıdır daha çok wvw'de aktifdir ss'de gözüktüğü gibi magmaton hammer ve super greatsword bulunmaktadır 3. Karakter Thief İtemlerı Gank'e uygundur wvw'de oldukca zevkli pk yapabilirsiniz 4. Karakter Necro Condi build, wvw de zerg ile iyi iş çıkarır 5. Karakter Engineer Pve leveli 2 fakat spvp'de üzerindeki itemlerı gösteriyim dedim Banka ve diğerleri Arkadaşlar fiyat olarak 150tl düşünüyorum tabi bu düşebilir Gürkan Serdar 0531 011 90 68 numaradan ulaşabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feedback Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Resimler de görülmemiş twilight'ın resimini daha yakından koyucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feedback Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Arkadaşlar fiyat 100 TL'e indirmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feedback Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feedback Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Karakteri diablo3 gold karşılığın da takas etmeyi de düşünüyorum istediğim fiyat 2.000.000.000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar