Norak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 live gameplay: http://www.youtube.com/watch?v=HaPW6hkZLEU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 closed betası kısıtlı olmasa sonuna kadar oynayıp bitirmiştim çoktan da topu topu 2 main mission falan vardı ^^ hala eksikleri var hareketlerde, aynı yere gidip gelmek bi süre sonra bayıyor, en azından hep aynı yere dönüyoruz aynı yollardan, kaybolmak mümkün oyunda dikkatsiz dümdüz ilk gördüğüm yere atlayayım diye gidilemiyor ilk oyundaki gibi, grafikler meh, oyun boyutu öeh, multiplayeri yine sadece zaman yarıştırmak olucaksa o da meh, combatta silah tutamıyoruz artık, AI inanılmaz salak, çok kötü, koşarken ölümsüz karakter, ilk oyunda öldürmesi imkansıza yakın olan close combat polisleri bunda çatır çutur dövülüyor, combat bazı yerlerde zorunlu ki bu çok saçma bir şey. ilk izlenimlerim bunlar. NDA varmıydı bilmiyorum da buralara kimse bakıpta yazıdan ötürü ceza vermez umarım. ama güzel oyun yani, 1. yi seven bunu da oynar her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 beğendim ben bunu ilki çok bayıktı, ondan 5 kat iyi ama niye gömmüş insanlar ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 beğendim ben bunu ilki çok bayıktı, ondan 5 kat iyi ama niye gömmüş insanlar ilginç.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar