baget Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 eve pad set almaya karar verdim.bir zamanlar zuhal muzikte pearl'ün çok güzel çalışma seti vardı bitmiş.bildiğiniz varsa önerir misiniz?elektronik istemiyorum ama[signature][hline]Herkes düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür! Che Guevara
RedallHoor Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Pad alma bence ama alıcaksanda pearl tercihimdir
baget Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 yanlış yere açmışım :).[signature][hline]Herkes düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür! Che Guevara
baget Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 yukarı[signature][hline]Herkes düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür! Che Guevara
Toledor Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Set??? Ben Yerde Çalışıyorum baya işe yarıyor=) Şimdi Çaktırmadan Eve Trampette getirdim, baya işe yarıyor ama çok ses çıkarıyor:-p ayrıca Tünel de Senkop, kıvılcım, laylaylom vs.. ye de baktınmı?[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe...
Öne çıkan mesajlar