Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Max 250tlye kadar ancak mümkün olduğunca ucuz. :) Herhangi görsel sanat amacı olmadan böyle gittiğimiz yerlerde hatıra olarak kalması için çekmelik. En iyi fotoğraf makinesi hangisidir? Vatanın sitesine girdim bi kaç ürün indirimde ama bilemedim hangisi iyi hangisi kötü. Mp ve zoom dışında bişeyden anlamıyorum. Bi de eğer bi ürünü söylüyosanız onun diğerlerine nazaran artılarını yazarsanız çok sevinirim. not: Görsel sanat amacı olmadığı için buraya açtım istenirse taşınabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Canon powershotlar var hem ucuz hem de başarılı, yapıştır bi tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 http://www.hepsiburada.com/liste/canon-powershot-sx150-is-141mp-30-lcd-12x-optik-hd-cekim-dijital-fotograf-makinesi-fotografcilik-egitim-hediye-/productDetails.aspx?productId=ftkomcansx150&categoryId=248 şu iyi mesela ufak ama 12x yaknlaştırmayı çakmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar