Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aman allahımm nokia 6630 1 mılyar 300 mılyon hem de kacak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
@orclord . evet ya hala cikmamiş :(

@chem: biliyorum onun yapilabilcegini ama o teller calintimi bilmiyorum . google grafikte ararken bi erifin arşivi olaraktan gorunuyodu

@shapsal : 6600 daha iyi tabiki t630dan , gayet mantıklı bi karar ama bu yeni teller cıkınca 6600 ın fiyatı bayaa duser. istersen onu bekle[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
öhhüenm![/b]
Mesaj tarihi:
biris şu hani el logosu varya oradaki büyük eli nah küçük eli ise çeyreklik nah (varya baş parmaa sokuyon işaret ile orta parmak arasına) olarak editliyebilirmi çok istiyorum öyle bişi ehehe:D[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Kedimin resimlerine gider
Mesaj tarihi:
hmm fiyatı düşücekdir tabi..peki bu telefonlar ne zaman çıkar? ben alırsam yılbaşı gibi almayı düşünüyorum da[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Mesaj tarihi:
said:
Cermy, 01 Aralık 2004 18:12 tarihinde demiş ki:
ve dayanamayıp gecen hafta nokia sitesinden nokia ya attıgım siddet yanlısı mailimin cevabını bugun gelen telefonla aldım :D
nokiadan aradilar 1 saat once. diolarki aralıkta %99 cıkıcak. ama bazi protokol bilmemnesi nedenlerle ocagın ilk haftasınada kayablir ama kaymıcaktır dediler. sonra:
-fiyat hakkında bi bilginiz varmı?
- biz satiş işlemleri yapmadıgımız icin bize fiyat hakkında bilgi vermiyolar ama kendi tahminimce 1ooo ytl olur. dedi
[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
öhhüenm!
[/b]
Mesaj tarihi:
ben sabırsızım ya bekleyemem şimdi ocağı :D
pohf pohf.. bi de çıktıktan bi süre sonra düşer fiyatlar..
doğubanktan alıcam t630un üstüne heralde 200 falan vererek. yani fiyat konuşmadık da benim arkadaşın tanıdıkları var adam t610 üstüne 200 milyonla almıştı 6600 ben t630 veriyorum max. 200 eklerim heralde.. hayırlısı :D[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
  • Yeni Oluştur...