hllc Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Healbotta fareyle heal attığım adama otomatik focuslanmasını yada seçilmesini istiyorum ki klavyeden diğer spellleri atmak için.Ayarını bulamadım bir türlü. Yardım plsss... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 O kadar uğraşacağına Healbot u hiç kullanma, Grid indir, ve Grid üzerinde adamın adının üzerine mouse u getir ve şu tip makrolar kullan: /use [target=mouseover,help,exists] Flash Heal Bu makrodan her spell in için bir adet yap, Grid de adamın üzerine mouse u getir, pat küt cast. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 grid + clique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hllc Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Cata'da kullaniyordum healbot'u hicbir sikintim yoktu fare ile heal attigim adama focuslaniyor onu seciyordu. Fakat panda'da healbotu guncelledigimde artik focuslanma yapmiyor. Kisacasi aliskanlik diyelim healbota alistigim icin focuslanma sorununu bulmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 arkadaslar haklı, healbot öleli çok oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hllc Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Grid'in tam olarak nasil kullanildiigini ve bnm ne yapmam gerektigi konusunda bana yardimci olabilecek var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 #direnhealbot kullanma heal boy mauseover macro ları var her heal skilli icin google la bulursun onları kullan bah söylenmiş zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 healbot ta mouseover yapıyordu adamın üzerine gelince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar