Jesperian Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 ark.lar bi ark.ın pc ye format attım hdd sini cıkarıp bnmkine slave yaptım ve format attım . sonra hdd sini onun pcye bagladım fakat bir türlü cd-rom dan baslamıyor NTLDR eksik ctrl+alt+del ? cıkıyor . Bu arada cd-rom degil de dvd-rom var pc de onunla alakası oldugunu sanmasam da ekledim bu mesajı bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vietkong Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 birkac kez basima geldi bu durum. bulabildigim tek yontem fdisk ile diski ucurup yeniden formatlayarak kurulum yapmak. fdisk'siz format edildiginde "ntldr missing" in tekrar gorunmesi muhtemel. daha kolay bir yolu da vardir muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 xp cd si ile makinanı başlat. daha sonra kurulum yapar gibi işlemleri yaparken sistemimi kurtar de. konsol açılınca da help ile komutları görüntüle. ordakilerden birini kullanarak boot u tekrar yarat. sonrasında sistemin sorunsuz çalışacaktır -ya da eski haline dönecektir işte-[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. ıcın değil için, ıyı değil iyi, ınsan değil insan, mılyon değil milyon... Klavyeniz TR olmaz yazamazsınız, ı yerine i yazarsınız ama i yerine ı yazmak ne dingilliktir çözmüş değilim! Her gördüğümde monitöre kafa atasım geliyor! Hiç mi rahatsız olmuyorsunuz yazarken be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 yaw yardım edın ablamın laptopunu bozdum toshıba a51 -101 modelı ntldr is missing press cntrl+alt+del to restart dio baska bısı demıo[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz" "Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın" "1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 luttfennn telas oldum sımdı (((( wındows hıc acılmıo cd sını takıom bı tepkı wermıo nası format bılem atamıom[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz" "Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın" "1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 abi anlatmışlar işte istersen daha detaylı anlatalımda neyi yapamadın[signature][hline]İmza buysa Kral benem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 yane format atmayı bılıom ama f5 f8 del ctrl fln hıc bı tus ıse yaramıo yane toshıba notebook yazıo hemen ntldr kayıp dıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 harddiskini başka bir pcye takmayı dene olmazsa biosu açmayı dene.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 laptopun?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar