Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Ya şu şarkıyı bi allahın kulu bilmiyor. Daha doğrusu adını bilmiyor, haber bültenlerinden alışığız. Latince, şu bildiğiniz HAHEHIHİİİ HAHEHIHİİİ HAHEHUHAHEEEEHIHİİİİİİİ diye söylenen şarkı =) sözleri: O Fortuna velut luna statu variabilis, semper crescis aut decrescis; vita detestabilis nunc obdurat et tunc curat ludo mentis aciem, egestatem, potestatem dissolvit ut glaciem. Sors immanis et inanis, rota tu volubilis, status malus, vana salus semper dissolubilis, obumbrata et velata michi quoque niteris; nunc per ludum dorsum nudum fero tui sceleris. Sors salutis et virtutis michi nunc contraria, est affectus et defectus semper in angaria. Hac in hora sine mora corde pulsum tangite; quod per sortem sternit fortem, mecum omnes plangite! İşte nolur şu şarkıyı indirebileceğim bi link verin bana. Bulamıyorum ya.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mümkünse tüm operayı istiyorum[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 tüm bölümleri o kadar şaane diil. soulseek ile bulabilirsin muhtemelen. sonra da 24 saat içinde silersin heralde :P carl orff diye aratmayı dene.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz.
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Saol horace, buldum az önce =) Pati durgunlaştı ya bu ara, saniyede link verirlerdi :P[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls
wastiee Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 carl orrf - carmina burana diye arat. pztye kadar bulamazsan da, öm at bana, var bende mp3 olarak, yollarım (pzt ama yollarım anca, ankaradaki bilgisayarda :p)[signature][hline]wastiee | PHPNotepad
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 çok saol wastiee, hallettim =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls
Öne çıkan mesajlar