redge Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Arkadaşlar çok sıkıldım dediğim gibi multi yapcak kişi arıyorum ama multi yaparsak lan hariç ilk defa multi yapıcam hade kapışan yürekli kişileri bekliyorum[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur :tebrikz: *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NorhlexVizharan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Gamespy arcade kullan her zaman oynayacak adam bulursun. www.gamespy.com[signature][hline]Ignorance is a bliss. (is it?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Bide bilsem kullanmasını doğrusu hiç daha önce uo hariç doğru dürüst netten oynamadım yardımcı olursan sevimirim[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur :tebrikz: *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar