Volfied Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 stiki topikten kurallardan bir alinti Ne yapmamalı? Çalıntı materyali kendi çalışmamanız gibi tanıtmamalı, ki bunun daha önce burada örneğini gördüm. Başkasının çalışmasına saygı duymalı, birinin çalışmasının bulunduğu topice "bakın bende bunu yaptım" diye başka çalışma koymamalı kurallari okumadiysan okuyup uymaya basla okuduysan uymuyosan da bile bile ihlal ediyosun terbiyesizlik kisacasi saygisizlik bir terbiyesizliktir bu kadar basit[signature][hline]I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 tamam volfied sen haklisin ben de terbiyesizim.[signature][hline]john the insane fork. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 muahua o sarı şeyden bi wallpaper yapsana bana süper olmuş ama o dehşeti yakalaman lazım aynı ifade olsun ;) eli elini monitöre dayıyarak çiz (oha hehe) aids gününe mi hazırlandın nerden çıktı valla isterim o sarı şeyin maceralarını kaçışın yok nası bi ifadedir o ya haha süper[signature][hline]"I have seen the future of horror, and his name is Turk Telekom" - Stephen King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 weeping tomatoes farm diil miydi o? horace imdak demişsin de ben ne yapabilirim hiç bilmiyorum inan :/ elvyn koyduğun çalışmaya geyik mühim diil filan demişsin de yaptığın en güzel şey olmuş bence :D[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 elvyn bişi koydumu hiç ben kacırmışım yaw[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Güzel olmuş gerçekten ben yapamadığım için bana göre hepsi güzel zaten böhü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 said: horacegoesskiing, 03 Aralık 2004 16:55 tarihinde demiş ki:elvyn koyduğun çalışmaya geyik mühim diil filan demişsin de yaptığın en güzel şey olmuş bence :D *!opencanvasin shortcutini arar*[signature][hline]john the insane fork. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar