Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Başlamak İstiorm

Holy_Warrior

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar başlığımdanda anlaşıldıı gibi frp oynamaya başlamak istiorm ama ankarada oturuyorum içinizde ankarada olupta frp oynayan warsa tanışmak isterim(resmi dilekçe gibi oldu biraz :D )

Not:Mehmet Emin Resulzade Anadolu Lisesi'nde okuyorum orda okuyan warsa söölesin[signature][hline]Who am I;I am the deathsman to myself....
Sosyal ağlarda paylaş

Ya istekli olmak tabiiki ilk şartlar arasında yeralsa da sadece istek tek başına olmuyor, şahıstan değil, ilk bilgiyi kaynak kitaplardan alıp daha sonra ortamlara akman verebileceğim tek tavsiydir. Eğer zaten elfleri golfleri tanıyorum diyorsan sözlerimi dikkate alma lütfen...
FRP camiasına ayırlı, uğurlu ol. Sana önerebileceğim en eğlenceli RP ler Dwarf- any class veyahut senaryolarda rastlayabilirsen HOT (Honour of The Temple) dır.
Bana sorarsan ben 6-7 senedir bu işin içindeyim hakkını vererek elf oynayabileceğimi sanmıyorum.[signature][hline]bitti.
Sosyal ağlarda paylaş

valla başkası adına konuşmuş gibi olmiim ama öle yapıcam :)
bonecrusher bi ara ankarada frpci de frpci diyodu ama şimdi ne halde bilmem[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Sosyal ağlarda paylaş

said:
608, 27 Kasım 2004 23:09 tarihinde demiş ki:
Ya istekli olmak tabiiki ilk şartlar arasında yeralsa da sadece istek tek başına olmuyor, şahıstan değil, ilk bilgiyi kaynak kitaplardan alıp daha sonra ortamlara akman verebileceğim tek tavsiydir. Eğer zaten elfleri golfleri tanıyorum diyorsan sözlerimi dikkate alma lütfen...
FRP camiasına hayırlı, uğurlu ol.

Arkadaşa katılıyorum ama ben de bu golflerin ne olduğunu çıkaramadım:)
Ben İst'teyim ama Ankarada tanıdıklar bir ara oynuyorlardı eğer hala devam ediyorlarsa sana haber veririm burdan
Sosyal ağlarda paylaş

D&d istersen şunları indir:
ed2k://|file|D20%20-%20D&D%203E%20-%20Players%20Handbook%20v3.5(Better%20Quality).pdf|113129866|39D96919FCBF9A3713BCAA108545FB8E|/
ed2k://|file|D&D%203.5%20Edition%20-%20Dungeon%20Masters%20Guide.pdf|49183122|3ED07827F6B234E54562B302C1D0F8B5|/signature][hline]Caramon-Kadınlar,seksen yaşındayım ve onaltı yaşımda onları ne kadar anlıyorsam, şimdi de o kadar anlıyorum.
All hail The lord and master Foamy the Squirrel
]All hail the lord and master Foamy the Squirrel

[Bu mesaj nightstalker tarafından 28 Kasım 2004 11:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Valla FRP ilerleyip senaryo senaryo gezmeye aşlayınca artık bir elf bir dwarf felan içeren partileri ve tatlı kavgaları özlüyor insan hele o kavgaların içindeki acemilik var ya offfff.

Biz de arkadaşla o tarz oyunlara elf li golf lü oyunlar demeye başladık :)

dedikçe güldük, güldükçe dedik :D[signature][hline]bitti.
Sosyal ağlarda paylaş

Bilim Kugu Fantezi toplulukları boşuna kurulmuyo deil mi =)

Bizim unini miniconu vardı bu hafta haberiniz var mıydı bilmiyorum ama keske gelseydin 6-7 oyun vardı bugun yanlıs hatırlamıyosam yeniler de vardır kesin. Ha olmadı koca metucon'umuz var ama o 19 mayısta olacak o zaman kadar beklerim diyosan bayagı eglenebilirsin =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Sosyal ağlarda paylaş

İnsanlık her bilmediği kelimeyi kullandığında kapılarımız açılıyor değil mi Lordum ?Örneklendirme gereği elf mesala yada cin yani bunlar bizim anahtarımız değil mi!

''Hafifçe yerde yatan köleye baktı.Önündeki gölge hizmetçisine sırıttı ve fısıldadı.''Yerin kulağı vardır Yorgethulsal...

Cthulhu sahne 2

Neyse Frp ogrenmek ıstıyorsan yanlıs zaman sectın hemde ankarada yanı gercekten yanlıs cunkı bır zamanlar bız oynardık sonra gumledık baydık yanı cok sık oynayan grupları ancak orta dunya vs vs yerde bulursunkı pvm mantıgında oyunlar odlugundan bırseyde vermez sana..

Sana onerım her sene bır Metucon yapılır bu baskentte gel oraya orda ortamıda tanırsın frp cılerlede kaynasırsın...

Bızden artık gectı lafın dogrusu..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Holy_Warrior, 27 Kasım 2004 22:31 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar başlığımdanda anlaşıldıı gibi frp oynamaya başlamak istiorm

Amman ha. sakın!!!! biz bulaştık bari sen kendini kurtar:) ha diyosun ki "ben oynarım gene", imzamdaki beleş 3.5 edi çek, kendileri 2.5 mb kadar bişi zaten, adam da bulursun
şahsen istanbullu olduğum için pek yardımcı olamam[signature][hline]"I don't enslave myself to time, human. There is day and there is night."
beleş 3.5 ed.e
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...