schaker777 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Valla aradim ama sumerlerle ilgili bi thread bile bulamadim konu su sumerlerin eski krallarindan Lugal Kalma ünvanini kazanmis bir ve birden cok kral ismi ve yaptiklarini bulabilecegim bir site (varsa) yardimlariniz icin simdiden cok tesekkur ederim[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar
YSidiousY Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 lugal kalmalar bir şehirciğe sahip olanlarmı yoksa hepsine sahip olanlar mı oluodu ona göre bakkım tam hatırlayamadımda hangisi olduğunu[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır...
schaker777 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 ya onu bunu birak ben lugal kalma yi yan yana bile bulamadim nerden bulacagimi yazarmisin[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar
YSidiousY Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 buldum ayrıca danışmanlarınıda buldum siteyi veriiim http://www.angelfire.com/tx/tintirbabylon/sumerlist.html daha iiyisine bakııodumda site olarak biraz karışık bunlar[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır...
YSidiousY Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 namlugal=lugal kalma oluo[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır...
schaker777 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 oolleemiii cok saol ya yeni ogrendim bende bu nam ne diyordum saolss bakicam simdi[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar
schaker777 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 saolun arkadaslar lugal kalma en buyuk kral olarak kabul ediliyormus bir taneymis ve adida Urukagina[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar
Öne çıkan mesajlar