Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 battı[hline]want you to remember a love so full it could send us all ways i want you to surrender all my feelings rose today and i want you to remain the power of children can amaze i'll try not to complain i know that's a pisser baby the chemicals between us the walls that lie between us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 ne battı chemical? Cımbız lazım mı?[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 attığın mesaj daaldı diyorum:)[hline]want you to remember a love so full it could send us all ways i want you to surrender all my feelings rose today and i want you to remain the power of children can amaze i'll try not to complain i know that's a pisser baby the chemicals between us the walls that lie between us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 mmm sanırım ona bırakta ben karar veriyim ok? *!Katanayı elinde şöyle bir çevirir* Bende diyordum şimdi yazık,bir yerini kesmiş bu çocuk..Cımbız yada Katana lazım olur buna diye! Hatta ben çıkarırdım .. *!Döndürür bilekten katanasını*[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 aa haziranmı zaman kavramım yok olduda son zamanlarda şafak 26 vay be geçti koskoca 1 yıl konyada ben içmeye devam edeyim önümdeki 4 yıla peh[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Parti vakti! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 balonlar benden![hline]Balon Adam www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkadras Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 1 Haziran hepinize hayırlı olssun. *!Craven Balonları patlatmak için İgneyi Hazır eyler* :D[hline]*arkanda* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 said: Halfmumi, 01 June 2003 02:12 tarihinde demiş ki: mmm sanırım ona bırakta ben karar veriyim ok? *!Katanayı elinde şöyle bir çevirir* Bende diyordum şimdi yazık,bir yerini kesmiş bu çocuk..Cımbız yada Katana lazım olur buna diye! Hatta ben çıkarırdım .. *!Döndürür bilekten katanasını*[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Gerek yokdu ben hallederdim:) *!zırhını dolapda bulur* *!kemerini arar**!bulur* *!zırhını giyer* *!mermilerini ceplerine doldurur tüfeğin dürbün kapaklarını çıkarır* ehh bizde savunucaz kendimizi:P[hline]want you to remember a love so full it could send us all ways i want you to surrender all my feelings rose today and i want you to remain the power of children can amaze i'll try not to complain i know that's a pisser baby the chemicals between us the walls that lie between us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar