Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 ben öyle fazla müzikle içli dışlı olmasamda canlı müziği daha çok sevmişimdir... acaba fazla kasıntı olmayan rahat edebileceğim canlı rock müzik yapan bi mekan biliyomusunuz?(Kadıköy de yada Bağdat Caddesinde...)[signature][hline]hiç bişeyim yok..bi FenerBahçem bi de karikatürlerim...
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 bu adını verdiğin iki mekan tam olarak nerede? kadıköy yakası olsun istiyorum okul çıkışı felan iyi gider...jazz daha iyi olur...[signature][hline]hiç bişeyim yok..bi FenerBahçem bi de karikatürlerim... Ahanda Resmim: http://album.paticik.com/index.php?op=3&id=5164
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 çok saol tariflerin için...belki karşılaşırız :D[signature][hline]hiç bişeyim yok..bi FenerBahçem bi de karikatürlerim... Ahanda Resmim: http://album.paticik.com/index.php?op=3&id=5164
UltraPsycho Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Hiç gidemesemde Shaft'ın ününü duydum[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir!
micha Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Voodoo ve zincir var zincir e gitmedim. Voodoo iyidir.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :)
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 zincirde canlı olmuyo pek. genelde metal ağırlıklı[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
Head Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 yarın rollin'deyim gencler beklerim. 10:00-00:00 arası benim kankalar çıkıyor , izlemeye gidiyorum giriş 10 milyon galiba , isteyen gelsin çok eğleniciz .p huhu shaft'ın böyle karşısında bi yer var zilyon kere adı değişti , orası rollin oldu artık.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow.
micha Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 karga var ekliyim dedim.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :)
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 bu arada böyle mekanlarda gece olur canlı müzik. yani öle okul çıkı$ı gidip izleyelim falan zor i$ler..hele liseyse,okul kıyafeti falan filan
AutolycuS Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 said: Head, 03 Aralık 2004 03:12 tarihinde demiş ki: shaft'ın böyle karşısında bi yer var zilyon kere adı değişti , orası rollin oldu artık. öeah yine mi değişti :) sondurock ve equinox vardı soora bişey daha olmuştu hatırlayamadım şimdi de rollin hehe[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 beyler çok saolun ilgi içinde mekanları adresleriyle birlikte yazarsanız daha manyak olur...[signature][hline]hiç bişeyim yok..bi FenerBahçem bi de karikatürlerim... Ahanda Resmim: http://album.paticik.com/index.php?op=3&id=5164
Öne çıkan mesajlar