Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgisayarıma cin kaçtı

Nigger_of_the_sand

Öne çıkan mesajlar

Bilgisayarı tamamen yeniledim eski bilgisayarı yenilememe sebep olan şey hala devam ediyo, kafayı yicem.

Görüntü gidip uyku moduna geçiyo gibi oluyodu, ama restart atmadan geri getiremiyodum. Daha yüksek performans gerektiren anlarda anında oluyordu, normal halinde daha uzun süre dayanıyordu. Grafik kartıdır dedim, elim değmişken yeniledim bilgisayarı tamamen. Aynı problem devam etti, bu sefer windowsa bile giremeden restart atmaya başladı sürekli. Monitör bile değişti yani eski bilgisayarın esamesi yok şu an.

Evin elektrik tesisatında mı bir sorun var yoksa bilgisayarcı parçaları yanlış mı konfigüre etti ya da parçalardan biri mi bozuk anlamadım. Başka prize takmayı denedim, farklı kablolar denedim düzelmedi, başka hiçbir cihazda sorun yok evde.
Sosyal ağlarda paylaş

Aynı arızanın parçayı değiştirdikten sonra tekrarlaması çok ifrit bir şey ya.

Hatırlıyorum da, WoW oynarken durduk yere Num Lock kapanıyor diye, mis gibi Logitech G19 klavyemi arkadaşa hibe ettim ve Razer Blackwidow Ultimate aldım, WoW a girdim, ilk dungeon da çat Num Lock kapanıp Razer Naga nın Num Lock a bağlı tuşları çalışmaz hale gelince nasıl sövdüm belli değil. En sonunda niye olduğunu hala anlamayamadığım bu gerizekalılığı hiç olmayacak bir yöntemle çözdüm: KeyTweak indirdim ve klavyedeki Num Lock tuşunu Sol yön oku tuşu olarak atadım. Ve olay durdu, sanki ben gidip basıyormuşum tuşa gibi, halbuki elbette basmıyordum.

Diyeceğim o ki, elektrik tesisatında kaçak kontrolü filan yaptır sen yine, sıkıntı olmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

quixef said:

Hatırlıyorum da, WoW oynarken durduk yere Num Lock kapanıyor diye, mis gibi Logitech G19 klavyemi arkadaşa hibe ettim ve Razer Blackwidow Ultimate aldım, WoW a girdim, ilk dungeon da çat Num Lock kapanıp Razer Naga nın Num Lock a bağlı tuşları çalışmaz hale gelince nasıl sövdüm belli değil. En sonunda niye olduğunu hala anlamayamadığım bu gerizekalılığı hiç olmayacak bir yöntemle çözdüm: KeyTweak indirdim ve klavyedeki Num Lock tuşunu Sol yön oku tuşu olarak atadım. Ve olay durdu, sanki ben gidip basıyormuşum tuşa gibi, halbuki elbette basmıyordum.

Diyeceğim o ki, elektrik tesisatında kaçak kontrolü filan yaptır sen yine, sıkıntı olmasın.

böyle bir virus vardı yanlış hatırlamıyorsam.
Sosyal ağlarda paylaş

elesso said:

quixef said:

böyle bir virus vardı yanlış hatırlamıyorsam.

Bir insan evladi niye boyle bir virus yapar yaa! Nasil bir psikopatlik bu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...