Barathrum Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Benim gözler -1.25,bayadır gözlük kullanıyordum sıkıldım lens alayım dedim.Air optix aqua aldım,acuvue aldım olmadı.Doktora gittim kesin bir cevap alamadım. Şimdi sıkıntım şu:Lensi takıyorum fakat hiç gözlükteki kadar net göremiyorum.Sanki herzaman lens ile gözümün arasında su var.Uzağı net görebilmem için baya bir odaklanmam gerekiyor.Nedir sıkıntı anlayabilmiş değilim.Ne yapabilirim?Var mı benim gibi sıkıntı çeken patiler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 yanlis numara vermislerdir, ya da yanlis lens vermislerdir, gozune oturmamistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 göz çapını filan ölçtürüp mü aldın, yoksa kafana göre mi alıyorsun lensi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 doktor reçete yazdı ya. -1.25 dendiğinde tek tip lens verdiler hep.Acaba günlük lens mi alsam? Çap falan dediniz kıllandım ben şimdi.Bu acuvue nin üstünde BC:8.4 DIA:14.0 D: -1.25 yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Gözlük ve lens dereceleri farklıdır, senin de öyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Lens ters donmustur, ters takiyoaundur o yuzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Esh said: Lens ters donmustur, ters takiyoaundur o yuzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Bu arada acuvue nun 25 gunluk toric lenslerini sanirim 2 aydir takiyorum. Hala canavar gibi lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 gozun eriyince yenisini takarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Ama gozluk de takiyorum ote yandan. 12 saat falan kaliyo gozumde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Barathrum said: doktor reçete yazdı ya. -1.25 dendiğinde tek tip lens verdiler hep.Acaba günlük lens mi alsam? Çap falan dediniz kıllandım ben şimdi.Bu acuvue nin üstünde BC:8.4 DIA:14.0 D: -1.25 yazıyor. gözlüğün 1.25 se 1 lik lens kullan 8.4 BC gözünü sikabilir, 8.7 ya da 9 lar var onları dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 eger numarası dogru ise ve goremıyorsan sende astimat vardır. astimatlı lens ile olmayan lens arasında 2 kat fıyat farkı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar