CreepY Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 morrissey'in let me kiss you die bi şarkısı var da indircem bulamıorm bi türlü yaa nası bulurum nerdn bulurm bi bilgisi olan..!?[signature][hline]welcome to the machine
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 muhte$em ötesi bi $arkı..dinlemeyen varsa mutlaka bulsun bi yerden.. bu arada bu da var dc++ da =)
CreepY Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 .) ehıeh çk saol da o ne?:)[signature][hline]welcome to the machine
CreepY Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 tamm ya çok saol dinlemk istio cnm dinleyemiorm bööle deliriodm hayatımı kurtrdn saol.)[signature][hline]welcome to the machine
GeeM Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 ares diye bi prog var baya guzel yeni buldum ben de dc+ gibi kastirmiyo da.. tavsiye edrim www.download.com'dan ares galaxy diye aratin cikar hemen ufak bi program butun sarkilari buluyorum burda[signature][hline]senin için ağlamak nedir ki? ben seninle gülmüşüm..
CreepY Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 tüm yardımlarns için çk saolun bulcam sonnda.)[signature][hline]welcome to the machine
UltraPsycho Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Ben indirdim ama pek beğenmedim[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir!
prozzak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 soulseek indir orada kesin bulursun[signature][hline]Resistance is futile
everlasting Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 ben zaten morrisay in kötü bir şarkısına rastlamadım şimdiye kadar..
Öne çıkan mesajlar