Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yurt disinda okuyan arkadaslar icin geri sayim basladi ..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gelecek sene yapalim bunu. yada yapin siz, tecrube kazanin, seneye bende katilayim araniza =)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Mesaj tarihi:
abi almanyadan gelen varsa el kadar birsey cep telefonu araba kiti getirsin bana istanbula:)

ben ev adresinize yollatirim almanyadaki siz ok deyin yeter:)

p.s ahah beni aldirindan sonra ikinci turk zekasi:)[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE
Mesaj tarihi:
said:
Dresquin, 02 Aralık 2004 04:52 tarihinde demiş ki:
*!kulaklara aldırmadan karizmatik bir şekilde olayları organize etmeye devam eder*

Madem öyle, madem gelirim diyenler var, mesafelerin uzunluğundan dolayı uzak bir tarih aralığı belirleyelim diyorum. 2005 Mayıs-Haziran aylarında bir avrupa zirvesi yapalım hakaten. Onca yol gelineceği için bir günle olmaz herhalde bu iş. Eğer birinin yaşadığı bir şehir olmayacaksa, herkes otele ve yola bayılacağı parayı hesaba katarak bir öneride bulunsun. Yok eğer birinin yaşadığı bir yer olacaksa benim davetlimsiniz, iki ev olması (doggy denen kenef evini açarsa) açısından Aachen uygundur derim. Hem harbiden de merkezi sayılabilir.

Kimsenin yaşamadığı bir yer olacaksa da ben gelmeyi isterim kesin, iki üç gecelik güzel bir Amsterdam gezisi, veya daha da azim yapıp İspanya falan olabilir, ama gene de birilerinin evinin olduğu bir yer olmasından yanayım. Bunca insanız, boşuna otel parası vermeye değmez diyorum.

Bende ayni fikirdeyim ancak misal benim evimde 4 kisi filan kalabiliriz ..[signature][hline]à Paris jusqu'a 18 decembre
Mesaj tarihi:
said:
Alexi_Septimus, 02 Aralık 2004 01:11 tarihinde demiş ki:
said:
silencer, 30 Kasım 2004 23:35 tarihinde demiş ki:
bayıcı olur mu hiç, basit bir applet ayarladım sadece. ;)
hayırlısıyla gelirsiniz inşallah.

Gay's can't code.

invalid syntax.

kaç gün kalmış acaba? ;)[signature][hline]before honor is humility.
  • Yeni Oluştur...