Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yurt disinda okuyan arkadaslar icin geri sayim basladi ..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet arkadaslar benim gibi yurt disinda okuyan her turk genci asagi yukari onumuzdeki chrismas tatilini dort gozle beklio ..[bknz : unclecan , green_martian , ben .. ]
Cunku bu 18 gunluk tatilde bir cogumuz Turkiyeye gelicegiz , ve tarih asagi yukari ayni : 17 aralik ..
Bayici ricalarimi kirmayan Radiant arkadasim bana bi geri sayim scripti ayarladi , cok hos bisi de yapmis saolsun ..
Butun yurt disinda okuyan arkadaslar icin geri sayim basladi :
Turkiyeye ayak basma tarihimiz ... [signature][hline]à Paris jusqu'a 18 decembre

[Bu mesaj narin tarafından 30 Kasım 2004 23:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya peypir meypir gectim zaten,hani son iki gun uyurum,dinlenmis giderim deyu hayal kuruyodum,calculuscu kadayif tarihi yeni acikladi.Viva la Vivarin yapicaz iki hafta (kafein hapi)...
O zaman hemen:
"Yurtdisinda okuyan arkadaslarimiza ek olarak allahtan sabir,zihin acikligi ve soyle kallavi bir hararet kapasitesi diliyoruz..."[signature][hline]isyankarim ulan...
Mesaj tarihi:
23 unde biniyorum ucaga. 4 exam 2 paper 1 midterm var 23 une kadar.

oldum anam oldum.[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki:
yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır.

Mesaj tarihi:
said:
Jadelith, 01 Aralık 2004 00:34 tarihinde demiş ki:
23 unde biniyorum ucaga. 4 exam 2 paper 1 midterm var 23 une kadar.

oldum anam oldum.

Arkadaslar bu paper nedir ? Ben olaya fransizim ..
(Yakisio mu ; simdi ben partielle var , dissertation var die yazscam cik cik cik :)[signature][hline]à Paris jusqu'a 18 decembre
Mesaj tarihi:
paper essay,kompozisyon,bi konu hakkinda yazi olayi...
kafein hapina gelince ben vivarin adi altinda mavi-sari kutularda satilanini kullaniyorum,simdiye kadar bi pathmarktan aldim,fazlaca gezme sansim olmadi digerm arketleri falan ama reyon olarak vitamin,bengay,oksuruk hapi vb.. olan reyonlara bak derim,ayrica pathmarkin kendi urettigi hapta var,ikisininde bilseneleri ayni,200mg caffein(400de olabilir hatirlamiyorum)..ayrica caffein-aid,awareness-aid olarak geciyo kendisi...
dadaniniz,super...[signature][hline]isyankarim ulan...
Mesaj tarihi:
gecen sene donmemistim yogun istek uzerine bu sene donucem 2 haftaligina :p. zaten 2 gunu yollarda gecicek maalesef...

said:
Kendersever, 30 Kasım 2004 23:49 tarihinde demiş ki:
Bilet tarihinden bibucuk gun once finali olan bir insan olarak tesekkur ediyorum...ulan kabus gibi bi 23 aralikta final mi olur ya?

aksam sinav ertesi sabah ucak var heh bi gunden bile az yani :)

herkese finallerinde basarilar :)[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah
Mesaj tarihi:
Bende istiyom . Yeşil kırmızı gri hatta mor pasaportum bile var . Başka ne gerekiyo ?[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
--------------------------------------------------------------
| Sahip olduğun gücü asla gösterme !
|
Mesaj tarihi:
said:
HellHound, 01 Aralık 2004 02:42 tarihinde demiş ki:
ne donecem tr'ye yahu heh

Iste asimile olmus bi turk genci ; ulkesini , vatanini , bayragini unutmus =)[signature][hline]à Paris jusqu'a 18 decembre
Mesaj tarihi:
gözlüyoruz yolunuzu[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır...
Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır...
Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
  • Yeni Oluştur...