Pluton Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Selamlar, şimdi şöyle bir sorunum var ve nedendir bilemedim. Localde WAMP kurulu ve mssql eklentisi var. Sunucumda paylaşım 100mbit bağlantı ile birlikte farklı bir sunucunun mssql'ine bağlanıyor ancak bu bağlantığı diğer sunucu aynı kabindeler, kardeş gibiler. Şimdi ben şu kod ile deneme yapıyorum; $db = new ezSQL_mssql('sa', 'oooo', 'SRO_VT_ACCOUNT', 'SunucuIP'); echo ''; var_dump($db); echo ''; Kodlar tamamen aynı hiçbir değişiklik yok. 8Mbit bağlantımla localde hiçbir bekleme yapmadan ŞAK diye bağlanıyor ancak sunucuda kafadan 8sn bekliyor bağlanıcam diye. Sorun nerde olabilir acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Şunda da aynısı tabiki. Boşverin classı siz; ini_set('error_reporting', E_ALL); $db = mssql_connect('IP','sa','şifre'); echo ''; var_dump($db); echo ''; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar