MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Ahaha öldümm. Çok komik öldüm öldüm dirildim.. http://www.animaturk.com/films/kucuk_kurbaga.htm Burada wav hali var sanırım.Bura[signature][hline]Nedankoyum sana bi$i olmasın..
Black_Lupin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 ritmi hızlandırmışlar bi bok anlaşılmıyo . Ama animassyon gusel . Hoşş[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! |
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 yanlış anlamayın ama adet üzerine bunu internet bölümüne açman gerekirdi ...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 taşınır nasılsa sömürün yetkilileri *!kaşınmaktadır*[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor beleş 3.5 ed.e
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Wav halini konu dışında görünce, ondan açmadım..[signature][hline]Nedankoyum sana bi$i olmasın..
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 çok saçma bir animasyon komik olan bi müziğinde içine etmişler[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Oda müzik bölümündeymiş. Evet hatalıyım kabul ediyorum. Kusra bakmayın :)[signature][hline]Nedankoyum sana bi$i olmasın..
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Ayrıca harbi orjinali daha iyiymiş. BEn görmemiştim.. http://www.veya.net/fgh56/290904/ata_demirer-kucuk_kurbaga.zip[signature][hline]Nedankoyum sana bi$i olmasın..
Ra_tyillustrious Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 bu animasyonu bence size(bize) yapmamışlar, ufak çocuklara yapmışlardır.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Ra [Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir]
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Abi kime yaptıkları önemli değil.. Bence komik.. o kadar..[signature][hline]Nedankoyum sana bi$i olmasın..
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 heheh görmemiştim güzelmiş[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 said: Ra_tyillustrious, 03 Aralık 2004 15:49 tarihinde demiş ki: bu animasyonu bence size(bize) yapmamışlar, ufak çocuklara yapmışlardır. oha lol:D nas bir mantıktır bu alakası yok ufak çocuklar gidip şarap alacam diye para toplasın diye dimi[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 AHhaha lol. Kurbağa neyin var ? Golüm var.. Kurbağa liginde 14 tane.. Ahahah yarılıyorum..[signature][hline]Nedankoyum sana bi$i olmasın..
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 said: Chemical, 03 Aralık 2004 15:42 tarihinde demiş ki: çok saçma bir animasyon komik olan bi müziğinde içine etmişler +1, hatta gayet gereksiz mp3 halini bulunca yarıldın galiba nedanko:)[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor beleş 3.5 ed.e [Bu mesaj Borbag tarafından 03 Aralık 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar