Sensible Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Merhaba,benim bir arkadaşta Nokia 3650 var. Bu arkadaş telefondan bilgisayara bazı ses dosyalarını geçirmiş. Bunlar amr formatında,mp3 yada waw formatına nasıl çeviririz acaba?[hline]60-70'lerden CSNY... Ama Neden Kimse Bilmiyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 mp3 leri amr ye nasıl ceviririz acaba?[signature][hline]Hoşuna mı gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 mixe cevap : bilgisayarında açarsın mp3ü sonra telefondan kaydediciyi açıp hoparölöre yaklaştırırsın :) başka yolunu bilmiyorum ama vardır bi programı falan not:benim telde mp3 wav amr her bi halt çaldıı için derdim yok not2:sensible arkadaşın olayını bilmiyorum ama forum.donanimhaber.com var mobil cihazlar bölümünde sorarsan yardımcı olurlar[signature][hline]N-Gage Kullanıcıları Portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 sensible 11 ay önce yazmıs zaten ben upladım konuyu :) o dedigin yol cok cızırtılı oluyor :)[signature][hline]Hoşuna mı gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 haa :) :D bakmamıştım tarihe[signature][hline]N-Gage Kullanıcıları Portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar