Toledor Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Kaç Gündür Aklıma takıldı, kendi kendimi yiyorum. Bari Dedim hepbirlikte birbirimizi yiyelim:-p bi Parça arıyordum geçen sabah power türkte dinlemiştim eskimsi bi parça. SLow, Müzik olarak Ahmet kaya - Ağladıkça parçasının aynısı kullanılıyor. Başta dinlerken ahmet kaya çalıcak gibi oluyor ama o deil söyleyen kişi yine eskilerden tanıdık bir ses ama adı aklıma gelmiyor Gelen varmı?[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe...
geffen Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 söz nakarat falan ?[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh
Toledor Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 aklıma gelse yazıcam ama işte gelmiyor, Dediğim gibi Şarkı şiir karışımı bişey eski bi parça müziindede ahmet kaya müziii var[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe...
Toledor Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Söyleyeni buldum galiba da parçayı hala bulamadım, bi el atıversek paticikLEr? Söyleyen Alpay galiba (Şu eskiLerin alpay ı"[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe...
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 aa ewt ewt $arkıyı hatırladım bende alpay söylüyo.. hatta $arkı da dilimin ucunda.eeeh takıldı kafama bi kere..1-2 saate bulururm ben onu =)
Toledor Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Neyse Buldum Parçayı en sonunda çıkardım parçayı, aşmışmıyım neyim:-P Alpay - Dağların Arkasında Yar Yardım Edenlere, etmek isteyenlere teşekkür ederim[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe...
Öne çıkan mesajlar