Spector Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 evet zaten onu kastediyorum kendi bilgisinde veya hd sin veya hödersinde olmayan birseyi ogrenebiliyor kimse mudahele etmeden[signature][hline] Msn Adresim Revelador Revenant - Rv - Whea, 29 Eylul 2004 13:56 tarihinde demiş ki: baba yanlış anlama ama sen virus degil g..tten yemişin Sizler icin Laethon Burdayiz UO Shard
Black_Lupin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 BU konu hakkında bişi yazmadım bekledim özellikle . Fakat baya baya uçtun spector. Lütfen yazılı bir kaynak goster ...[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! |
Ra_tyillustrious Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 insan kendinden daha zeki bir varlık yaratamıycak kadar aptal bir canlıdır.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Ra [Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar