canjovi Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 ya su 1.0 yukligim dedim eskiden 3.x de falan hic sorunyok tikir tikir calisyodu bunda feci kasiyo hadi tamam oyun gelisti ama bu oyun benim pcde kasmamasi laizm sanki harita kosedeki kastiriyo bunu ,kapatmanin yolu varmi yada boyle bir sorun yasayan varmi nasil cozucem yani oynanmicak seklide kasiyo mouse falan bir oyana gidiyo sonra duruyo obur yana gidiyo falan filan...... herseyi sildim tekrar yukledim ayni[hline]"silence isn't golden When I'm holding it inside" Lance"Jovilen" Scheer - (Original) Neutral Soldier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 dod 1.0 ı daha oynamadım ancak hl modlarında genelde herşey konsol komutlarıyla kaldırılabiliyor.tavsiyem dod sitelerine bakmandır.[hline]Cold silence has a tendency to atrophy any Sense of compassion Between supposed lovers/brothers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 g-force 2 64mb di eski ama yani cs falan dod obur versionlarini falan cok guzel calistiyiordu[hline]"silence isn't golden When I'm holding it inside" Lance"Jovilen" Scheer - (Original) Neutral Soldier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Dod 1.0 gerçekten arkadaş ta da zorluyor makineyi.. bence biraz fark var grafik açısından...[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 cok guzel soyledin Urza saol ama bir nasil yapabildigi bilsem cok guzel olucakdi :)[hline]"silence isn't golden When I'm holding it inside" Lance"Jovilen" Scheer - (Original) Neutral Soldier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar