Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Quest işaretinin yanındaki P harfi !!


kaisersoze

Öne çıkan mesajlar

Bu amblemi 2.70 patchi indirdikten sonra gördüm . Yanılmıyorsam serverda artık bazı şeyleri para ile ( yani dolar ile ) satacaklar . Buda beta server olsa bile bu işten para kazanmayı isteyen uyanık afminlerin bir oyunu diye düşünüyorum . BEnim makina biraz yavaşladığından çok dikkat edemedim fakat o P iconuna basınca yeni bi pencere açılıyo ve bazı scroolların satışa sunulduğunu yazıyo . İlk aklıma gelen 500hp + scrool u . Bu warrirolar içindi . Onun dışında change name scroolu , add 150 def scroolu ve bunun gibi 15-20 tane itemi satışa sunmuşlar . Orda gösteriyo alttan itemin info su , satın almak için buy iconu hedesi hödösü.

Siz gördünüz yada ayrıntılı inceledinizmi çok merak ediyorum . Eger benim tahmin ettiğim gibi bişiyse millet parayı bastırır bilmemne itemi alır , serverın **ku çıkar .

işallah tahmin ettiğim gibi diildir .[signature][hline]Çözüme yardım etmezsen problemin parçası olursun ....
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Evet Artık Serverlerin boku cıktı bu P harfine basınca onunne shop menu cıkıyor ordan Defans Buff filan alıyorsun 30dk sürüyor bu aldıgın ozellikler yani artık Buffer olmasada Shop menuden kendimize Buff öldügümüzde Res alacaz cok dandik oldu Cz de önümüze Buffsuz birisi cıktıgında bile kendine hemen buff verip kacabilecek cok kötü oldu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ama şöyle bişey var 2000k para vermişler bonus olarak . ordan istediğini seçiyosun para bitince kredi kartıyla istediğin kadar alıyosun . bence çok fazla kişi yapmaz boyle bişey . 30 dakika süren bi büyüye paramı vericez ? herhangi bi bufferdan buff plss dediğin zaman zaten yapılıyo . Ben sadece %60 recovery experience scrollarından aldım paso . öldüğünüzde kaybettiğiniz xp nin % 60 ını geri veriyo süper bişi . 1 milyon xp kaybet 600 geri al :) can sıkıntısını birazcık azaltmışlar[signature][hline]Çözüme yardım etmezsen problemin parçası olursun ....
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Stone of life ile debuffer priestler tarafında ressurection olabilirsiniz, priestin skiline baglı olarak geri alınan exp miktarları değişiyor, lvl 40 altı icin en az 5 stone of life yanınızda taşıyın.
oranlar ise hatırladıgım kadarı ile 5 taş %5 , 10 taş %3 , 30 taş %1 olması lazım.
edit: bu oranlar kaybettiginiz exp miktarıdır.

[Bu mesaj vozcetin tarafından 29 Kasım 2004 13:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fortuna, 30 Kasım 2004 22:07 tarihinde demiş ki:
pardon arkadaşlar patci indirdikten sonra görmüşsünüz,ama ben patch i indiremiorum takılıo

->Ahanda buraya farenle tıklayacaksın o zaman<-[signature][hline]Dracula Mager[Humanity]
Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom]

Diez2-->Human: Amazon [Lvl 3X],Kutsal [Lvl 3X]
Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

BEYLER BİŞİY DİKKATİNİZİ ÇEKTİMİ ACABA ? BU SCROLLAR CHANGE EDİLİO :))) YANE YENİ Bİ CHAR AÇIP KASANIZA 100LERCE SCROL ATABİLİRSİNİZ. BEN YAPTIM :D KREDİ KARTIYLA SATIN ALMANIZA GEREK YOK
ŞŞŞŞŞŞ ADMİNLER DUYMASIN...[signature][hline]-VE İBLİSLE TANRI BAHSE GİRDİ
ATEŞ SENİ ÇAĞIRIYOR...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

change edilebiliyor evetde bununda önüne geçerler tahmin ediyorum . yada bi silah vericeklerdir mirage +5 mesela , kasanızdaki para 2000 coin se o silaha 2500 coin derler isteyenler illaki para ile satın alır . illaki bu işin ..ku çıkacak eminim ..
sonra da şöyle msg lar gelmeye başlayacak .. off burada baydı millette +345345 silahlar var ben napıcam eziilyorum onların arasında ..[signature][hline]Çözüme yardım etmezsen problemin parçası olursun ....
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yuksek lvllerde kullanmanın mantıgı yok.Dolayısıyla dusuk lvller icin bence.
Lvl 55 aura priest 1200 buff
Lvl 57 ^ ^^ 1500 ^
Lvl 42 holy priest %70 xp recover res
Lvl 54 ^ ^ %80 xp ^ ^ yaptıgına,
lvl 10 roque da swift attıgına göre,
Orada tek ise yarayan isim degistirme olur oda kırk yılda bir.
Zaten oyunun is yapmıycagını anladılar ücretsiz olacagı acıklandı :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

iyide herkeste priest diilki oyunda . lvl 60 rogue öldüğü zaman kaç milyon xp kaybediyodur kimbilir. o kaybettiğinin %60 ını geri kazanması çok kazançlı bi durum bence. ayrıca paralı olmadığı açıklanması da çok iyi dogru bi karar . millet teker teker bırakır başta ben olmak üzere .[signature][hline]Çözüme yardım etmezsen problemin parçası olursun ....
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yokya o itemler ile oyunun bir zevki kalmadı...
priest o kadar kasıyor ediyor. sonra adam gidiyor 1500'lük buff alıyor atıyor kendine yada önceden holy holy diye ağlanırdı şimdi %60 ile kendini resliyor adam arama derdinden kurtuluyor. Swift atıyor roque'nin bir anlamı kalmıyor. Burda karlı kimler warrior ve mage'ler diğer karakterlere gerek kalmadan kendi başlarına buff, ac ve swift atabiliorlar artık..
özellikle priest'ler iice öldü ne holy kaldı nede buff .. eşşek gibi sadece heal yap...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...