StJoe Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Arkadaşlar RM spec i konusunda görüşlerinizxi bekliyorum. ben 47 Runecaving 26 Suppression düşündüm bir miktar puan artiyor ama spec iyi gibi düşük seviye pbt, max dmg bolt ve max dmg AE DD ne dersiniz?[hline]/s task Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 salla bolt u 48 supp gerisi 24dark en ii spec[hline] Aluvian da noob çençantir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StJoe Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 bu spec in dayanağı nedir Rvr char ı için bir spec bu farm yada benzeri bişi değil pbt Group Chant 1 kademesi 26 supp la geliyor zaten yeterli olur sanırım zaten patch den sonra pbt nin pek çok ozelligini kaybedeceğini duydum..[hline]/s task Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkdaemo Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 47 Rune, 26 supp kesinlikle... pbt ozelligini archerlara karsi kaybetcek sadece...[hline]Darkdaemonius XXII--MLF--50 Nightshade Daemonius--MLF--50 Warden Daemonius--Andred--50 Champion Bolbot--MLF--50 Nurture Druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 hiç spec harcama kalsin friar gibi staffla dal ;P[hline] Aluvian da noob çençantir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miguel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 47 Darkness 26 Supp daha iyi bence.[hline]Borges chanter lvl37 Bahçıvan lvl37 Valewalker [Bu mesaj Miguel tarafından 01 June 2003 10:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar