SimasheR Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 selamlar ya bende sağlam bağlantı var güzelde bi site var siteyi iss den yayımlamak istiyorum ama birtürlü yapamıyorum, mutlak ayarların bildiğim kadarıyla hepsi tamam, port no iis in açık kapalı olması falan. yerelden fttp://localhost da çalışıyo ama dışardan girilmiyo port80 birisi bunun benim USB modem kullanmamdan kaynaklanabileceğini söyledi. bilen varsa yardımcı olabilirmi acaba :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 firewalldan falan da olabilir. sp2 falan varsa bi kontrol et.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimasheR Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 firewall kapalı sp2 de kurmadım daha önce sp ler falan da kuruluydı ama yaklaşık 4 kez formatladım şu 2 ay içinde ve hiçbi formatdan sonra çalışmadı. bu nane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 kullandığın modem router lı bir modemse bu durumda behind a router durumu oluşuyor. Routerdan ayarlar yapman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 port aççan routerdan. 80. portunu aç. ama şöyle bir sakatlık var. ayarları doğru yapsan bile kendi ip ni girince web server açılmayacaktır. ya da modemin konsolu çıkacaktır. o nedenle modeminin ayarlarından konsola dışardan erişimi kapat. remote kontrol diye bişey olması lazım. daha sonra ip adresini arkadaşına ver o denesin. benim modemde başka herkes girebilio ama ip adresimle ben hiç bi şekilde web server a erişemiyorum. boşu boşuna kafayı çizme yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimasheR Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 hebele höbele hübele hemen deniyom hehe saoluns.. ya bende usb modem daha iyidir diye düşünüyodum hep :S ikinci hayatımda usb almicam :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimasheR Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 oldu oldu sonunda yine olmadı:S:S artık karşı tarafta parola istiyo ve kendi ip mi girince direk açabiliyorum. ama ID ve Pass istiyo karşı tarafta.. peki şimdi nolucak :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ferit Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 IIS kontrol panelini açın, Dışarıdan herkesin erişimini sağlamak için Güvenlik kontrollerini ayarlayın. Şablondan Public Web Site'i seçin. Eğer IP adresiniz bir proxy arkasında değilse dışardan bu şekilde girilebilir. ADSL kullanıyorsanız static IP'niz olmalı.[signature][hline]Bak Abuzer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 o istediği id ve şifre senin modem için olmasın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar