arcane Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Internet TV de eskiden 30-40 tane kanal çıkardı şimdi bir baktım sadece 2 kanal var.wtf ? winamp de video izlerken alt yazı ile izlemenin bir yolu var mıdır , pluginlere ve ayarlara baktım hiçbişiy bulamadım, çok da lazım böyle bişiy.. var mı bilgisi olan ?[signature][hline]"I have seen the future of horror, and his name is Turk Telekom" - Stephen King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 alt yazi imkani yok ama, internet tv'de az gozukmesinin nedeni sag tarafta turler var orada en ustteki all'u sec..[signature][hline]Dmx a.k.a Drunken Alkol butun kotuluklerin anasidir, ana gibi yar olmaz.. Insomnia_, 29 Kasim 2004 18:18 tarihinde "sevgilinize nasil hitap edersiniz" basliginda demis ki: acilmamis goncam Gothic_Angel, 29 Kasim 2004 21:35 tarihinde yorumunu yapmis: sende ac gul olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordgnr Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 bi program vardi sub str di sanirim adi. O butun playerlarda alt yazinin gostermesini sagliyordu bide kaza lite codec pack de gosteriyor winamp ile sanirim. Ama bence winampi bosver alt yazi okumasi icin bs player oneririm.[signature][hline]Lord GNR's Homepage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 any seçili zaten, hala 2 kanal var dediğin divx subtitle display isimli program mı o ise çektim onu deniyeceğim şimdi sonucu yazarım buraya, umarım çalışır[signature][hline]"I have seen the future of horror, and his name is Turk Telekom" - Stephen King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar