sssssss Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Sivilceli asosyal gençler forumunuzu takip ediyordum üye olmaya karar verdim.Benim için şu salak selamlamalarınızı söylemenize gerek yok.sadece burada olduğumu bilin yeter.polemiklerinizi izliyor olacağım Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 sana yörünge dışında forum manzaralı biyer ayarlarlar sen sıkma tatlı canını. o zaman böyle diyeyim.[hline]Balon Adam www.hayalkent.net/freestyle [Bu mesaj Craven tarafından 01 June 2003 10:28 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sssssss Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Yetkilerini bil.20 yaş altı olduğunu belli ettin hemen.Seni ergen seni.Agresif olabilirim ama banlanmayı hakedecek birşey yapmadım. [Bu mesaj sssssss tarafından 01 June 2003 10:27 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 goril gelir birazdan:)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net DynamicK FM Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 gelmeden ben şu balonu hediye etsem?[hline]Balon Adam www.hayalkent.net/freestyle Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 ahaha yok böle çok şirinsin :) yanlız harbi ciddi bişiler yazma avatarini gören kopuyo tezat oluşturur:)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net DynamicK FM Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 hmm... şarkı armağan etcem... Uh-Ah Boş adaaaaam biii hayli boş adaaam uh ah boş adaaaaam HEY HEY! HEYHEY![hline]icq numaram: 77103821 Büyükse ara! 3 bacaklı arıyorum... ateşli dakikalar için... yalnızca ikimiz arasında kalacak... en çok arayanımla buluşma şansımız var! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.