ozzystalker Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Ghost boot wizard'i çalıştırıyorum. Standart ghost boot disk Network boot disk Drive mapping boot disk CD/DVD startup disk with ghost Console boot partition TCP/IP Network boot image TCP/IP Network ghost client boot image seçenekleri çıktı. HD'den HD'ye kopyalamak istiyorum. Tabi bunu yapmak için dos ekranında exe dosyasını çalıştırmam gerekiyor. Elimdeki ghost CD'si bozuldu. tekrar yapmak istiyorum fakat tecrübem olmadığı için şaşırdım kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim.[signature][hline]gex The way we get by Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 standart boot disk işini görecek sanırım. öncelikle o toolu kullanarak bir disket oluştur. daha sonra nero ile new bootable diski seç ve boot olarak floppy yi göster. o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozzystalker Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 peki bunu CD aracılığıyla nasıl yapabilirim? elimde symantec ghost 8.0 full version var. daha önce CD'den boot edip exe dosyasını çalıştırıyordum, halloluyordu. CD bozuldu, bütün işlerim alt üst oldu.[signature][hline]gex The way we get by Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 CD/DVD startup disk with ghost ana böle bi seçenekte koymuşlar bunla yap işte[signature][hline]There's someone who needs you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar