chagy Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Evet bugün baktım ki 1 ay olmuş üye olalı... 1 ay önce gece nwn yi 3. kez bitirdikten sonra internette nwn ile ilgili sitelere bakıodum dedim ki "lenm bizim türklerde de varmıdır nwn ile ilgili bi site" google a gittim arattım paticik/nwn yi buldum orada muhabbetleri okurken forum die bişi gördüm :-p nwn yi 3 kere bitirmeme rağmen yapamadığım bie görev vardı onu soriim dedim , ama tabi sormaya kalkınca üye olmam gerektiini anladım , üye oldum hede höde derken sorumu sordum bide baktım elimde bir balon :-D ....... Uzun lafın kısası üye olduğum için baya memnunum,birçok duyguyu,hissi falan insan burda yaşayabiliyor gülmek , kızmak , düşünmek , vay be demek hede hödö sevdim be burayı :) eğer sınırımı aştığım , kuralları çiğnediğim anlar olduysa af ola eğer yardımcı olabildiğim zamanlarda olduysa ne mutlu bana nice 1 aylara burda olmak dileğiyle :)[hline]~Sultan of the Empire Earth~ Alıntıla
alkadras Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Bizi sevdiysen Ne mutlu Paticik ailesine biri daha katıldı hadi nice yıldonumleri kutlamaya diyelim *!Kocaman Bir Kucak verir. Aramiza Hosgelmisin 1 ay once* :-)[hline]*arkanda* Alıntıla
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 2 yıl oldu hala burdayım demekki bişe varmış..[hline]Sam, 28 May 2003 00:12 tarihinde demiş ki: sailor mercury / ami, neredeyse benim kıza dönüşmüş halim gibi, çok benziyoruz. hani bir geyik vardır "kendimden bişiler buldum diye" hah işte tam onu diyebileceğim bi karakter.. [/b] Alıntıla
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Hakkaten ha, iki yıldır buradasın sen, ve hala dayanabiliyor bu kadar insan sana. Sabır var abi, daha ne olsun. Ilk ayın kutlu olsun chagy =] Alıntıla
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 sana dayanıolar bana hayli dayanırlar kırmızı başlıklı kız :P[hline]Sam, 28 May 2003 00:12 tarihinde demiş ki: sailor mercury / ami, neredeyse benim kıza dönüşmüş halim gibi, çok benziyoruz. hani bir geyik vardır "kendimden bişiler buldum diye" hah işte tam onu diyebileceğim bi karakter.. [/b] Alıntıla
BlacKDagger Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 sevin birbirinizi kardeşçe dosta arkrabaca..[hline]-Hayabusa- Chaotic Evil Assasin |Atlantic| -The Bedirhan- Hammer Of Darkness |Atlantic| Alıntıla
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 hadi sen de katıl yumağa susam sokağına lay lay lay[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Alıntıla
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 ağlamıyorum yavrularım, gözüme bişii kaçtı... *!fırk* Alıntıla
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Hadi herkez el ele tutuşun Mutluluk şarkısı söylik lo :-)[hline]Olyden[Lancelot Ivanov] Nblden[Silver] Vestelden[Lancelot Ivanov] Diye Tanırlar beni... Alıntıla
Craven Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 bende 2001 de üye olmuşum buraya alala?[hline]Estel_Anorien, 25 May 2003 22:40 tarihinde demiş ki: aduket çekecek ryu aranıyor.[/b] www.hayalkent.net/freestyle Alıntıla
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 sonra craven üye oldun ve inanılmaz şeyler oldu gibisindne bi cümle bekliyorduk ama :D[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Alıntıla
Fiercewind Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 o günden beri tam 20 kilo verdim paticik gerçekten mükemmel bir cihaz diye homdrom culuk yapasım gelmedi değil................[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe ------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık Alıntıla
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 ben de kilo aldım 86 87 olmuş olsam gerek[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Alıntıla
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 lan 2 sene olmus... hadi el ele tutusup hands across paticik yapalim[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) to pull a homer: to succeed despite idiocy Alıntıla
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 said: arcane, 29 May 2003 01:28 tarihinde demiş ki: sana dayanıolar bana hayli dayanırlar kırmızı başlıklı kız :P[hline]Sam, 28 May 2003 00:12 tarihinde demiş ki: sailor mercury / ami, neredeyse benim kıza dönüşmüş halim gibi, çok benziyoruz. hani bir geyik vardır "kendimden bişiler buldum diye" hah işte tam onu diyebileceğim bi karakter.. [/b] Ulan bana dayanıyorlar size nasıl dayanamasınlar![hline]want you to remember a love so full it could send us all ways i want you to surrender all my feelings rose today and i want you to remain the power of children can amaze i'll try not to complain i know that's a pisser baby the chemicals between us the walls that lie between us Alıntıla
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 said: BonePART, 29 May 2003 01:34 tarihinde demiş ki: sarılın sarılın sevgi yumagı yapalım[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği Başkanı Ph'nglui mglw'nafh cthulhu r'yleh wgah'nagl ftgagn I am not fat you asshole, I am just big-boned. Screw you guys; I am going home. You must respect my authoritaaaaaaa. BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 50 Drunken Friaa -(At last) Yumak bizi bozmasın abi?[hline]want you to remember a love so full it could send us all ways i want you to surrender all my feelings rose today and i want you to remain the power of children can amaze i'll try not to complain i know that's a pisser baby the chemicals between us the walls that lie between us Alıntıla
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Admin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 ben üye olalı öle 2 yıl falan olmadıda acıldıından beri arada girip okurdum üye olmaya üşenirdim cok sonradan olduk bizde üye :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net DynamicK FM Alıntıla
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Chemical ben sana dayanamıyorum açıkçası hadi iddiaya girelim.. Bence sen odanın camından atlayamazsın..[hline]It is getting dark again Dusk shuffle across the fields The evening trees moan as if they knew At night I always dream of you Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.