Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticikte 1 ay

chagy

Öne çıkan mesajlar

Evet bugün baktım ki 1 ay olmuş üye olalı...

1 ay önce gece nwn yi 3. kez bitirdikten sonra internette nwn ile ilgili sitelere bakıodum dedim ki "lenm bizim türklerde de varmıdır nwn ile ilgili bi site" google a gittim arattım paticik/nwn yi buldum orada muhabbetleri okurken forum die bişi gördüm :-p

nwn yi 3 kere bitirmeme rağmen yapamadığım bie görev vardı onu soriim dedim , ama tabi sormaya kalkınca üye olmam gerektiini anladım , üye oldum hede höde derken sorumu sordum bide baktım elimde bir balon :-D .......

Uzun lafın kısası üye olduğum için baya memnunum,birçok duyguyu,hissi falan insan burda yaşayabiliyor gülmek , kızmak , düşünmek , vay be demek hede hödö

sevdim be burayı :)

eğer sınırımı aştığım , kuralları çiğnediğim anlar olduysa af ola
eğer yardımcı olabildiğim zamanlarda olduysa ne mutlu bana

nice 1 aylara burda olmak dileğiyle :)[hline]~Sultan of the Empire Earth~
Sosyal ağlarda paylaş

o günden beri tam 20 kilo verdim paticik gerçekten mükemmel bir cihaz
diye homdrom culuk yapasım gelmedi değil................[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki:
abi aşmış bişey o cici bebe
-------------------------------------------
Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık
Sosyal ağlarda paylaş

lan 2 sene olmus...

hadi el ele tutusup hands across paticik yapalim[hline]Day after day we will gratefully suffer for more
Predestined's our part
So we bleed in the name of god

Blind Guardian - Age of False Innocence
-Kings of Chaos-
So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 29 May 2003 01:28 tarihinde demiş ki:
sana dayanıolar bana hayli dayanırlar

kırmızı başlıklı kız :P[hline]Sam, 28 May 2003 00:12 tarihinde demiş ki:
sailor mercury / ami, neredeyse benim kıza dönüşmüş halim gibi, çok benziyoruz. hani bir geyik vardır "kendimden bişiler buldum diye" hah işte tam onu diyebileceğim bi karakter..
[/b]

Ulan bana dayanıyorlar size nasıl dayanamasınlar![hline]want you to remember a love so full it could send us all ways i want you to surrender
all my feelings rose today and i want you to remain the power of children can amaze i'll try not to complain i know that's a pisser baby

the chemicals between us
the walls that lie between us

Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 29 May 2003 01:34 tarihinde demiş ki:
sarılın sarılın
sevgi yumagı yapalım[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği Başkanı

Ph'nglui mglw'nafh cthulhu r'yleh wgah'nagl ftgagn
I am not fat you asshole, I am just big-boned.
Screw you guys; I am going home.
You must respect my authoritaaaaaaa.
BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 50 Drunken Friaa -(At last)

Yumak bizi bozmasın abi?[hline]want you to remember a love so full it could send us all ways i want you to surrender
all my feelings rose today and i want you to remain the power of children can amaze i'll try not to complain i know that's a pisser baby

the chemicals between us
the walls that lie between us

Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...