chagy Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Evet bugün baktım ki 1 ay olmuş üye olalı... 1 ay önce gece nwn yi 3. kez bitirdikten sonra internette nwn ile ilgili sitelere bakıodum dedim ki "lenm bizim türklerde de varmıdır nwn ile ilgili bi site" google a gittim arattım paticik/nwn yi buldum orada muhabbetleri okurken forum die bişi gördüm :-p nwn yi 3 kere bitirmeme rağmen yapamadığım bie görev vardı onu soriim dedim , ama tabi sormaya kalkınca üye olmam gerektiini anladım , üye oldum hede höde derken sorumu sordum bide baktım elimde bir balon :-D ....... Uzun lafın kısası üye olduğum için baya memnunum,birçok duyguyu,hissi falan insan burda yaşayabiliyor gülmek , kızmak , düşünmek , vay be demek hede hödö sevdim be burayı :) eğer sınırımı aştığım , kuralları çiğnediğim anlar olduysa af ola eğer yardımcı olabildiğim zamanlarda olduysa ne mutlu bana nice 1 aylara burda olmak dileğiyle :)[hline]~Sultan of the Empire Earth~ Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkadras Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Bizi sevdiysen Ne mutlu Paticik ailesine biri daha katıldı hadi nice yıldonumleri kutlamaya diyelim *!Kocaman Bir Kucak verir. Aramiza Hosgelmisin 1 ay once* :-)[hline]*arkanda* Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 2 yıl oldu hala burdayım demekki bişe varmış..[hline]Sam, 28 May 2003 00:12 tarihinde demiş ki: sailor mercury / ami, neredeyse benim kıza dönüşmüş halim gibi, çok benziyoruz. hani bir geyik vardır "kendimden bişiler buldum diye" hah işte tam onu diyebileceğim bi karakter.. [/b] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Hakkaten ha, iki yıldır buradasın sen, ve hala dayanabiliyor bu kadar insan sana. Sabır var abi, daha ne olsun. Ilk ayın kutlu olsun chagy =] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 sana dayanıolar bana hayli dayanırlar kırmızı başlıklı kız :P[hline]Sam, 28 May 2003 00:12 tarihinde demiş ki: sailor mercury / ami, neredeyse benim kıza dönüşmüş halim gibi, çok benziyoruz. hani bir geyik vardır "kendimden bişiler buldum diye" hah işte tam onu diyebileceğim bi karakter.. [/b] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 sevin birbirinizi kardeşçe dosta arkrabaca..[hline]-Hayabusa- Chaotic Evil Assasin |Atlantic| -The Bedirhan- Hammer Of Darkness |Atlantic| Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 hadi sen de katıl yumağa susam sokağına lay lay lay[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 ağlamıyorum yavrularım, gözüme bişii kaçtı... *!fırk* Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Hadi herkez el ele tutuşun Mutluluk şarkısı söylik lo :-)[hline]Olyden[Lancelot Ivanov] Nblden[Silver] Vestelden[Lancelot Ivanov] Diye Tanırlar beni... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 bende 2001 de üye olmuşum buraya alala?[hline]Estel_Anorien, 25 May 2003 22:40 tarihinde demiş ki: aduket çekecek ryu aranıyor.[/b] www.hayalkent.net/freestyle Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 sonra craven üye oldun ve inanılmaz şeyler oldu gibisindne bi cümle bekliyorduk ama :D[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 o günden beri tam 20 kilo verdim paticik gerçekten mükemmel bir cihaz diye homdrom culuk yapasım gelmedi değil................[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe ------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 ben de kilo aldım 86 87 olmuş olsam gerek[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 lan 2 sene olmus... hadi el ele tutusup hands across paticik yapalim[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) to pull a homer: to succeed despite idiocy Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 said: arcane, 29 May 2003 01:28 tarihinde demiş ki: sana dayanıolar bana hayli dayanırlar kırmızı başlıklı kız :P[hline]Sam, 28 May 2003 00:12 tarihinde demiş ki: sailor mercury / ami, neredeyse benim kıza dönüşmüş halim gibi, çok benziyoruz. hani bir geyik vardır "kendimden bişiler buldum diye" hah işte tam onu diyebileceğim bi karakter.. [/b] Ulan bana dayanıyorlar size nasıl dayanamasınlar![hline]want you to remember a love so full it could send us all ways i want you to surrender all my feelings rose today and i want you to remain the power of children can amaze i'll try not to complain i know that's a pisser baby the chemicals between us the walls that lie between us Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 said: BonePART, 29 May 2003 01:34 tarihinde demiş ki: sarılın sarılın sevgi yumagı yapalım[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği Başkanı Ph'nglui mglw'nafh cthulhu r'yleh wgah'nagl ftgagn I am not fat you asshole, I am just big-boned. Screw you guys; I am going home. You must respect my authoritaaaaaaa. BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 50 Drunken Friaa -(At last) Yumak bizi bozmasın abi?[hline]want you to remember a love so full it could send us all ways i want you to surrender all my feelings rose today and i want you to remain the power of children can amaze i'll try not to complain i know that's a pisser baby the chemicals between us the walls that lie between us Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 ben üye olalı öle 2 yıl falan olmadıda acıldıından beri arada girip okurdum üye olmaya üşenirdim cok sonradan olduk bizde üye :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net DynamicK FM Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Chemical ben sana dayanamıyorum açıkçası hadi iddiaya girelim.. Bence sen odanın camından atlayamazsın..[hline]It is getting dark again Dusk shuffle across the fields The evening trees moan as if they knew At night I always dream of you Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.