Buddha Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Sonra 66lara düşüyor. Neden olabilir aniden yukselip düşmesi? Virüs yapar mı bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 fanda sıkıntı olabilir, heatsink yerinden oynamıs olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 CPU Faninin oturmasini ve tozu da kontrol et derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Dota oynarken ucuo. Bir kontrol edeyim fanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 bilgisayar ilk açılırken 97 derece dior devam et diorum pc acılınca 60 derecede dotayı acınca 85-90 arası. Graip değil mi bu durum. Demire elliorum fanın sıcak deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 yerinden çıkmıştır heatsink. o sıçaklıklar mumkun değil düzgün çalışan makinede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 tozdandır pis adam (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Tozu temizledim düzelmedi 95 dereceyi gorunce kapadım fanı cıkardım işlemciyide çıkardım ufleyip takarken anakart işlemci soketindeki pinlerden 5-6 tanesini eğdim sanırım ki bilgisayarı açınca 4 sn sora güç kesiliyordu. Sora düzeltmeye çalıştım iğneyle. Bu sefer güç kesilmiyor ekran kartı hatası veriyor 1 uzun 3 kısa ses. Ankarada bu pinleri düzelten anakart tamircisi var mı tecrübeli daha önceden bunu yapmış? Bildiğiniz? Hatta tanıdığınız? Anakart p8p67 pro ucuz anakart değil bu işi bilen birine o pinleri düzelttirmem lazım. Yada sadece işlemci soketi satılıyor mu vs yardım arkadaşlar PC lazım bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Arkadaş bilmiyorsunuz madem niye ugraşiyorsunuz işlemciyi takıp çıkarmakla falan sdfsdf.İşlemcin babalara gelmiştir büyük ihtimal. Bilgisayarcıya götürsen 20-30 tl masrafın olurdu max. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 İşlemciye bişey olmadı olan anakarta olmuştur pinler anakartın üstünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Lan olm guc denemesi mi yaptin boardla, taze gelin gibi narin olcaktin sdf, ins duzelir pinler hadi bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Düzelmedi gitti gül gibi anakart. Çünkü baktım pinlerden biri uçmuş. Hiç bişey yapmadım sadece işlemciyi çıkarırken hafif sürtçme bişe olmuş ki hatırlamıyorumda değdiğimi. Şimdide ucuz anakart arıyorum ters zamanda bozduk kartı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Tamir ettir ya dedigin kadar kaliteli bir kartsa, ayni slottan bulup bozugun lehimleri sokup saglami takcaklar, elinde olabilir tamircinin. Istanbulda Yazicioglu hanin en alt katinda yaparlardi onceden ama Ankarayi bilmiyorum, bi sorustur derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Ucuz bir kart alacam istanbula geçincede bu kartı tamire veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Su topic sonrasi e6600 islemci kac derece olmali diye aratip 40 fln yazanlari gordum. Benimki 45 60 arasi (idle ve load) oldugu icin killanip makineye salak gibi supurgeyle daldim toz alicam diye lol. Simdi windows startup repair e gelip duruo baska yere gidebildigi yok. Esh e sordum o derman olmazsa gg. Aferin bana cidden aferin Hayir sanane yani 55 derece oluo olsun ne olacak ki. Elleme iste. Ya da git bir bak bakalim vakumlama, statik elektrik fln oku da ona gore davran. Ama yok kafasizlik iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Oglum burda insanlar akp ye inanip yeter ama evet diye oy bastilar, sen tutturmus "aptallik ettim" diyosun. Ozur diledin bilgisayarindan, gecer birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Hahahahahaha taam ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Esh said: Oglum burda insanlar akp ye inanip yeter ama evet diye oy bastilar, sen tutturmus "aptallik ettim" diyosun. Ozur diledin bilgisayarindan, gecer birazdan. Abi yardım. Şimdi ben sana sırasıyla herşeyi anlatacam; 1- CPU sıcaklığı uyardı verdi 85 95 arası dereceler işlem yapınca oyun oynayınca yada başka bir şekilde işlemciyi yorunca, oyunda dota 2 bu işlemciyi kasacak bir oyun değil. İşlemcide i7 2600 Cıkarıp fanı temizledim sonra takarken anakarttaki işlemci soketinin pinleri bozmuşum biliyorum aptalım. 2- Anakartı değiştirdim bilgisayara format attım. İşlemci fanı için şu yapışkanlı şeylerden aldım jel görevi gören onu yapıştırdım. Sonra norton 2012 kurdum güncelledim tam tarama yaptım temizledim. Sonra yine oyuna girdim yine işlemci sıcaklığı uctu. Fan oturuyor gayet şuan gidip fan alamıyorum hem hafta sonu hemde eylemler devam ediyor. Eğer işlemci bozulmuş olsa hiç açılmaması gerekmiyor mu pcnin. Yada böyle bir hata var mıdır? Sıkıntı nerde abi sence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 hacı valla yapabileceğin her şeyi yapmışsın. heatsinki de tam oturttuysan, cpuda bir sıkıntı var heralde. sadece cpu yu al bilgisayarcıya gotur tak denesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Şundan alsam taksam? Belki benim fanda farketmediğim bir sıkıntı vardır. http://www.vatanbilgisayar.com/sogutma-sistemleri/cooler-master-rr-vtps-28pk-r1-vortex-plus--intel-lga-775115511561366-&-amd-am2am2+am3-islemci-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=58127#allImages Sorun işlemcide olmasın ya =( Anakartı kaybettik birde işlemciyi kaybedemem =( Neyse en iyisi yarın komple kasayla bilgisayarcıya gideyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Bu bilgisayar isinin bu huyundan tiksiniyorum. Ayni hataya sebep olabilecek 10 farkli sebep olabilio ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Buyur iste. Tum gun tonla backup yap, hdd, gpu, bios pili sök tak et debelen, sonra ram lerden birini cikart sorun hallolsun. Kopyalarken hata cikarttigi icin "eeh silerim o zaman" dedigim onca oyun dosyasina yaniyorum arkadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Bende merak içindeyim yarın kasayla bilgisayarcıya gidecez umarım sorunda fandadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Abi esh guru zaten ama dediklerine göre senin cpu da problem olmasin? Hani 90 dereceye bir anda cikmasi sacma degil mi? Hangi fan 90 ı 40 50 ye dusurecek kadar gucludur ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Sağlam fan =) Düzeldi şuan başka fan takınca. Öbür fan sağlam gibi görünsede demekki bizim göremediğimiz bir kusuru varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar