Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

siparis meraki

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
zaten amaç o :). Sıkılınca alıyorum birini bakıyorum . Kesin okumadığım bir şey çıkıyor.[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Mesaj tarihi:
Yakında da

Complete Adventurer
Complete Arcane
Sandstorm : perils of fire and sand
Ancient Empires (Fr)
Races of Destiny
Codex Anathema: book of aberrations ( güzel isim değil mi :-p )

kitapları kesin katmayı düşüyorum .

Belki bir de bunları :

Serpent Kingdoms
Expended Psionics handbook

Bir de yeni basım DL Campaing setting ve 3 tane kitabı - sonra kasar yazarım.

Neyse.. bir ara resmini çekip koyarım buraya.[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Mesaj tarihi:
Değişiyor shipment. Ama burdaki DnD falan satan yerlerden almaya kalksan ( ki zaten istediğin kitap şöyle dursun 3.5 Phb bile bulamazsın ) amazondan getirtmekten daha pahalıya geliyor söyleyeyim ( tek kitapta aynı fiyat olabilir ama daha fazlasında kesin daha ucuz.). Nedeni de amazonun dnd kitaplarında %40 a varan indirimler uygulaması . Mesala ben gift pack'i 95'e değil 63 dolara aldım. onun shipment'da 15 dolar falan oluyor.

Peki burdaki gerizekalılar ne yapıyor. Amazondan 5er 5er söyleyebilecekleri halde ( aynı anda 12 kitap soyledim ben bi bokta demedi kimse.) o daha da salak dağıtıcılarının 6 ayda bir getirttiği kitapları euro üzerinden satıyorlar. Misal 35$=35€ olarak .

Çok aptal bir iş. Adamlara hem kızıyorum hem üzülüyorum[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Mesaj tarihi:
Mathias, book of vile darkness icin yorum yaparmisin?[signature][hline]I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.And still you will not have suffered enough!
Mesaj tarihi:
bad is not evil.Evil is much more worse. diye takılan bir kitap.

http://www.amazon.com/gp/reader/0786926503/ref=sib_dp_pop_toc/103-1502712-9721461?%5Fencoding=UTF8&p=S005#reader-link

burdan table of contents'e bak . İşkence nasıl yapılır. Damarına kadar nasıl kötü olunur. En iğrenç yaratıklar nelerdir . pc'lere neler yapılabilir.

bunu kullanıyorsan exalted deeds i de kullan yoksa olaylar birbirini dengelemez.[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Mesaj tarihi:
bence aptal ve gereksiz bir kitap, evildan çok iğrençliğin sınırlarını zorlamış
iğrenç yani
zaten mathias da aptal bir adam:)
evde 30un üstünde D&D kitabı var, hepsini aldı, yarısından çoğu işinize yaramaz gereksiz kitaplar
bu arada haftasonu mathiasdan dayak yiyecem bu yüzden uyarmadı demeyin:D[signature][hline]"I don't enslave myself to time, human. There is day and there is night."
beleş 3.5 ed.e
  • Yeni Oluştur...