Daesu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 slm hl2 ve hl2dm i steamdan cekip backup layan varsa cd ye cekebilirmi ? para mara ne isterseniz artık[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 evet aynen eğer ankarada olan birisi falan varsa hl2 ve cs:s cd lerini alabilirim para falan önemli değil. kutusuna hasret diilim sonuçta oyunu oynuycam.eğer bulursam cd leri steam den alıcam direk.. ayrıca ben steam den alsam ve bi arkadaşın cd lerini kopyalasam kullanabilirmiyim?yüklerken kendi keyimle falan yüklerim falan oluyomu öyle bişe? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 steam ı kendi acc ile acarsın yani orjinal key ile. bu alıcagın backupları steam kapalıyken calıştırırsan yüklüyor sanırrım. tek gereken key yani. istanbulda varsa hl2 hl2dm backupları alırım hemen.[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 up[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Steam'den oyunu aldıktan sonra ister oyunu download edebilir, ister daha önce herhangi birinin almış olduğu backup'ı kurabilirsiniz.[signature][hline]nickimin 26ee140 olduğuna bakmayın, önüme gelen her siteye 26ee140 diye kayıt olurken burayada olmuşum kazayla yıllar önce.. şimdide onu kullanıyorum. yoksa ben xaty De Bakemm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 up[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar