Zopik Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 said: sharky, 02 Aralık 2004 13:59 tarihinde demiş ki: if(!empty($filename) and !empty($game) and !empty($race) and !empty($players) and substr($_FILES[filename][name],-4)==".txt"){ Register Globals açık mı ? if(!$_POST[filename] && !_POST[game] && !_$POST[race] && !_$POST[players] ... ... ... hatta hiç kasmadan if(!$_POST) da yapabilirsin. açık şarki. birde direk if(!$_POST) yaparsam boş alan bırakılsa dahi kod çalışmaz mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 şu permissonlara bi baksan çatlarmısın a aaaa? bak de ki yok kardeşim herşey doğru? Bende hmm yardımcı olmadım deyim. Ama inat ettin bakmıyosun :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mukus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 yardımcı olmaya çalışıyorum, mesajımda sana ithafen birşey yok, sorunun var ve biz kaynağını görmediğimiz bir kod hakkında konuşuyoruz inatla sen başka yerde çalışıyor diyorsun, çalışabilir birsürü nedeni olabilir işte sırayla gidiyoruz, atla deve diilki ufak biyerde hata yapmışsın sana doğrusunu gösteriyoruz bu böyle olacak diye, nedeninide yazıyoruz manuelden yapıştırıyoruz hala başka yerde çalışıyo bende neden çalışmıyo diyosun, yaz diyorum print_r($_FILES) geliyomu gelmiyomu bak, buraya sonucu yaz bu kadar basit ya, tonla mesaj olmuş sen hala gözüken hatayı bile buraya yazmadın kim sana nasıl yardım etsin, çileden çıksan nolur ne yazar, hata bendeki samimi bir şekilde yardımcı olmaya çalışıyorum, ama sana "bırak bu php işini sen" yada tek satırlı al buna bak cümleleriyle hitap etmem gerekirdi. [Bu mesaj mukus tarafından 02 Aralık 2004 17:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mukus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 *çift oldu sildim bunu* [Bu mesaj mukus tarafından 02 Aralık 2004 17:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 heueheu inatçı genç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 baktım abi baktım. yok gelmiyor. manyakmıyım ben gelse niye gelmedi diim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mukus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 said: if(!empty($filename) and !empty($game) and !empty($race) and !empty($players) and substr($_FILES[filename][name],-4)==".txt"){ bu kısmın hemen üstüne said: print_r($_POST); echo''; print_r($_FILES); yazıp sonuç sayfasında gösterilenleride buraya yazarsan sorunun şıp diye çözülücek hemen anında, misal bende şöyle şeyler gözüküyor; said: Array ( [game] => asdas [race] => asdasd [players] => asdas [Submit] => Submit ) Array ( [filename] => Array ( [name] => clamav_report_111104_195835.txt [type] => text/plain [tmp_name] => C:WINDOWSTEMPphp3A.tmp [error] => 0 [size] => 3270 ) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Tamam çok güzel. demekki sende çalışıyor. fakat bende tamamen boş geliyor. değişken herhangi bir değer taşımıyor yani. bende bu yüzden php.ini deki bir ayardan olduğunu düşünüyorum işte. yinede yaz diceksin şimdi sen ama yok bomboş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 bu arada enctype ı silip $_POST yerine $HTTP_POST_VARS yazınca girdiğim diğer değerleri görebildim fakat $_FILES ta olay hala aynı. $_POST yerine $HTTP_POST_VARS yazabildiğim gibi $_FILES yerine yazabileceğim birşey var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mukus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 $HTTP_POST_FILES ı kullanabilirsin, ama php ni güncelle demekki eski imiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 kafa atasım var makinaya :-p oldu. sağolun yardımlarınız için. bu arada bir toplu kurulum paket kullanıyorum. (abria merlin). php yi kısa yoldan güncellemenin bir yolu varsa bi zahmet yazıverin bana. yoksa ya tek tek kurayım hepsini ya da paketin yeni sürümünü indireyim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 said: adonis, 30 Kasım 2004 22:47 tarihinde demiş ki: belki bi zımbırtı vardı ya adı neydi unuttum $_HTTP_VARS muhabbeti açıktır. ahanda ilk mesajım ama dinlemiyosun ki :) php.iniden onu ayarlayabilirsin. [signature][hline]There's someone who needs you. [Bu mesaj adonis tarafından 02 Aralık 2004 20:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 kafa atasım var adonis'e :D yok abi hayret bişeysin ha. php.ini yaladım yuttum. ilk baktığım şey oydu zaten. gelmiş bide inatçı dio :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 abi yutma bilgisayarda kalsın lazım o :D[signature][hline]There's someone who needs you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar