pan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Sanıyorum biliyosunuzdur tipini halini ama ben gene de yazayım dedim, 2 hafta oldu alalı, fransadan getirttim, boy u 15-20 cm arası birşey çok tatlı bi görünümü var, sn andreas la beraber aldım 180 Euro'ya aldım, tavsiye ederim ;) çipi de gelmiş türkiye'ye onu da taktıracam yakın zamanda resimler:[signature][hline]wtf?[Bu mesaj pan tarafından 27 Kasım 2004 22:43 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj pan tarafından 27 Kasım 2004 22:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 bende benimkini satip bundan almayi dusunuorum chipi ne kadardir bunun bir bilgin warsa bizlen paylasirsan sevinirim[signature][hline]|Gotham Radio Winamp| [FinalFantasy-TR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 çipi de aynı fiyatmış bizim burdaki ps ci 100$ diyor, herhalde ona taktırcam.[signature][hline]wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 heryere taktırma chip endem.net e bakmani tavsiye ederim[signature][hline]|Gotham Radio Winamp| [FinalFantasy-TR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 saol[signature][hline]wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar