Sethlor Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Rplerinin yanisira pvpleriylede saygi duyulan 3 realmdan birer kisiye yada daha coguna ornek verelim :) Ben yeni nesilden orneklerimi veriim mesela hemen siz eskilerdende ekleyebilirsiniz Alb:Gladric Mid:Darkabe Hib:Vyxar PS:Evet canim s1k1ld1[signature][hline] [Bu mesaj Sethlor tarafından 30 Kasım 2004 13:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Bide baya bi eskilerden ben daha chant twist nedir bilmezken hunda Vorne diye bi infil vardi oda emainde cok spam yaptirirdi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gorgo Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Alb : Azo :P[signature][hline]Azo [LVL50 6L8 Sorcerer] Kibos [LVL50 4L4 Necromancer] Gallon[LVL20 İnfiltrator] Azo [LVL43 Warden (Mazi)] "Dünya Nasıl Olması Gerekiyorsa Öyle Kendini Kurtaramayanı Kimse Kurtaramaz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 ben de sayiyim bikac isim; alb:gladric, liu(ilk sahibi), elrik, tesa mid:bushka(eski sahibi), foshren(eski sahibi), moldar hib:hardees, herdy(eski sahibi), tytyty, (4. olarakda bi druid ismini unuttum, tytyty yu 1dk boyunca 500erden nukelemistim fakat oldurememistim, kutluyorum arkadasi) tek isim yazilamayacak kadar iyi adam var, daha bu liste uzar gider bu kadar kisaltabildim. :)[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage [Bu mesaj thanatos tarafından 30 Kasım 2004 19:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 said: Gorgo, 30 Kasım 2004 18:04 tarihinde demiş ki: Alb : Azo :P :tebrikz:[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gorgo Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 umarım anlaşılmıştır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Midgard Zzang ey gidi eyy full sc set full buff mincer abs varken 702+ vurmustu infilime Hibernia Domain and garbo kankalar Albiyonu saymıyom onune gelen kral ama Farek gibisi gelemez[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... [Bu mesaj Moss tarafından 01 Aralık 2004 00:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brelenor Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 said: thanatos, 30 Kasım 2004 19:02 tarihinde demiş ki: ben de sayiyim bikac isim; alb:gladric, liu(ilk sahibi), elrik, tesa mid:bushka(eski sahibi), foshren(eski sahibi), moldar hib:hardees, herdy(eski sahibi), tytyty, (4. olarakda bi druid ismini unuttum, tytyty yu 1dk boyunca 500erden nukelemistim fakat oldurememistim, kutluyorum arkadasi) tek isim yazilamayacak kadar iyi adam var, daha bu liste uzar gider bu kadar kisaltabildim. :) şu listede Gladric le Tesa disindakiler radar kullanıyodu yahu :)[signature][hline]Yored 50 Cleric ML8 - Turkish Knights / Merlin Aykut 50 Necro - Turkish Knights / Merlin Osrix 50 Paladin - Turkish Knights / Merlin Brelenor 50 RR4 Infil - Turkish Knights / Merlin -------------------------------------------------------- Odion 50 Wizzy - DAoC Italy Yored 50 Cleric - DAoC Italy Pinpin 50 Paladin - DAoC Italy Pinar 50 Friar - DAoC Italy Tumpatimpi 50 Cabalist - DAoC Italy Brelenor 50 Infil - DAoC Italy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StJoe Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 pardon arkadaşın user açık kalmış :) yukarıdaki brelenor benim.. Seth Elrik Crodwcontrol isimli inconnu sorc uyla radar yapıyordu hiç de beceremeyip nasılsa radar var diye 3 kisi 2 fg ye dalıp dalıp ölüyüodu[signature][hline]Stjoseph [Anatolian Knights]RR8L8 Paladin (Kay Albion) Yettimgari RR3L9 Skald(Merlin Midgard) Teddyybearr [Anatolian Knights] RR5L8 sorc (Kay albion) Kebap [ROFL] lvl 50 2L4 Enchanter (Lancelot Hibernia) For Albion için!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roaringstorm Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 albde bride, caloupe, thyal da benim hatırladıklarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 zaten rr10 larin cogu radar kullanarak o hale geldi[signature][hline]Deathrack, 22 Ekim 2004 01:56 tarihinde demiş ki: I'm Acextar. I life in Turkey! I am 18 years old.. Who is you? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 sheph kadar rvr yaparken bu kadar taktik kullanimina onem verip bu kadarda sakin olan ve BIR o kadar da grup yenilince sacmasapan nedenlerden dolayi cikip gitmeyen birini gormedim henuz.gerci kay da degil ama,olsun :)[signature][hline]Ranger : Bard : Hero (Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar