Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

herkese slm

krynn

Öne çıkan mesajlar

herkese slm derim en başta bu adresi googleda dolaşırken buldum.hoşuma gitti işte forumlar filan rp yapan insanlar herkese hayırlısı olsun derim.bu arada bilgisayardan iyi anlayan veya programları iyi bilen bir arkadaş lasım.malum uo için demo hazırlıyom grfikler benden yanlız ben ve arkdaşlarımın yardıma ihtiyacı var şimdiden teşekküler herkese.....[hline]Gods of Krynn
Sosyal ağlarda paylaş

Hosgeldin Krynn,
Bu forumlarda aklina gelebilecek hemen hemen hersey hakkinda konusabilir, tartisabilir, bilgi alabilirsin; ama oncelikle Forum Kurallarini ve FAQi okumani oneririm.

Ana sayfadan oyunla ilgili pek cok bilgiye ulasabilir ve aklina takilan birsey olursa ilgili bolumlerde tecrubeli uyelerden yardim isteyebilirsin.

Mesela bilgisayar programlari ile ilgili konulari -Bilgisayar Programlari icin ayri bir bolum acilmamis oldugundan- Konu Disi'nda tartismak uygun olacaktir. Oraya tam olarak ne istedigini aciklayan bir topic acip yardim istersen ilgili ve bilgili arkadaslarimiz yardimci olmaya calisirlar.

Iyi eglenceler.

[Bu mesaj Nefr tarafından 15 Mart 2002 09:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...