krynn Mesaj tarihi: Mart 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2002 herkese slm derim en başta bu adresi googleda dolaşırken buldum.hoşuma gitti işte forumlar filan rp yapan insanlar herkese hayırlısı olsun derim.bu arada bilgisayardan iyi anlayan veya programları iyi bilen bir arkadaş lasım.malum uo için demo hazırlıyom grfikler benden yanlız ben ve arkdaşlarımın yardıma ihtiyacı var şimdiden teşekküler herkese.....[hline]Gods of Krynn Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mart 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2002 Hoşgeldin aramıza; bilgisayardan iyi anlayan demekle neyi kasdettiğini anlayamadım açıkcası. Demo hazırlıyoruz grafikler bizden diyorsun. E bu durumda programlardan iyi anlayan birine neden ihtiyacınız var? tekrar hoşgeldin.[hline]Hymn of Silence Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
krynn Mesaj tarihi: Mart 14, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2002 ya baba en başta bizim elemanlardan aslında o kadar programdan iyi anlayan yok yani..artı bilgisayardan iyi anlayan demişim yanlış yazmam benim.demo için gerekli programlar var ondan iyi anlayan yanniiiiiiiiiiiiiiiiiii......[hline]Gods of Krynn Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mart 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2002 Anladım. peki demo ile ne kasdediyoresun.. YAni 3dMAx studio ile yapılacak bir demo filanmı yoksa daha çok powerpoint sunumunun hızlısı gibi olan bir demo mu?[hline]Hymn of Silence Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mart 15, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2002 Hosgeldin Krynn, Bu forumlarda aklina gelebilecek hemen hemen hersey hakkinda konusabilir, tartisabilir, bilgi alabilirsin; ama oncelikle Forum Kurallarini ve FAQi okumani oneririm. Ana sayfadan oyunla ilgili pek cok bilgiye ulasabilir ve aklina takilan birsey olursa ilgili bolumlerde tecrubeli uyelerden yardim isteyebilirsin. Mesela bilgisayar programlari ile ilgili konulari -Bilgisayar Programlari icin ayri bir bolum acilmamis oldugundan- Konu Disi'nda tartismak uygun olacaktir. Oraya tam olarak ne istedigini aciklayan bir topic acip yardim istersen ilgili ve bilgili arkadaslarimiz yardimci olmaya calisirlar. Iyi eglenceler. [Bu mesaj Nefr tarafından 15 Mart 2002 09:36 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver122 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 hoşgeldin[signature][hline]Tell me, what did I do wrong, To make you stay away so long Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poibra Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 ahahaa!Bu da 14 Mart 2002... lol[signature][hline]Artemis Amakiir-Legendary Mage Diesel-Legendary Tailor Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver1 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 rezalet ya 2 yıl önceki topice post atmışlar Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.