Gaxx Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 arkadaşlar yeni nidirimlerden yararlanıp 64K kablonet hızımı 256 yaptırdım.bana söylenilene göre bugün açıldı ancak bağlantı hızımda herhangi bir değişiklik yok.64K kablo kullanırkende 16'yla felan donwload yapıyordum şimdide öyle. kablonetin sitedindeki hız testinde hızımın 256 olduğu görülüyor depolama hızı ise 16.57 diyor.başka bazı sitelerde hız testi yaptığım ise hızımın 128 olduğu ortaya çıkıyor. Nedir arkadaşlar bu durum?bu adamlar hız artımı fiyat indirimi derken kafayımı buluyordu bizlerle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 bu s*refsizler kandırıo olabilir[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 bendede aynı durum söz konusu. oldukça kötü bir durum. belkide şebekeleri yetersiz kaldı adamların.. :([signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 78) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Bende dilekçelerini filan verdim yarın 5 te olur dediler.Ama tık yok bende 256 bile demiyor.Hala 128 ben böyle işe ne diyim yani.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 kablonetin sitesinde hız testi biraz kandırıkçı 129k çıksın hemen 256k kategorisine sokuyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Olur yakında olur, ADSL'de hız değişimi kaç hafta sürdü?![signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar